HCC!beleggen zoekt actieve vrijwilligers

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Wat doe jij met je geld?
En met je vrije tijd?

HCC!beleggen is op zoek naar actieve vrijwilligers voor het bestuur en de redactie. Het vinden van artikelen over beleggen, aanschrijven auteurs om een artikel aan te leveren, samenstellen van de nieuwsbrief . Als thema willen we de beginnende belegger op weg helpen om de kennis ¨Starten met beleggen¨ bij te brengen.  Ben jij een enthousiaste belegger?
Meld je dan aan via  de redactie van HCC!beleggen.

Redacteuren
We zoeken redacteuren die zo’n één à twee uur per week willen besteden aan het aanleveren van artikelen voor onze website en/of de nieuwsbrieven. Het gaat dan om onder meer artikelen over economische onderwerpen, specifieke beleggingsartikelen of andere voor onze leden interessante onderwerpen.

Die nieuwsbrief moet natuurlijk ook in elkaar gezet worden. Ben je handig met een computer en heb je ongeveer vier uur per maand tijd, dan kun je je hiervoor aanmelden. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met het leveren van de content voor website en/of nieuwsbrief.

Nu vult niemand de redactie in, onze bedoeling is om minimaal 6 personen in ons redactieteam te hebben. Liever nog meer. Hoe meer redactieleden er zijn hoe minder tijd je hoeft te besteden per maand.

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden