VectorVest Inc. -standhouder-

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar
VectorVest Inc. standhouder

VectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren. Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag. Er is een zoekmachine, er is een backtester en er zijn (model)portfolio’s. Als abonnee heeft u toegang tot 10.000 Amerikaanse en Europese aandelen. VectorVest is volledig onafhankelijk.  

symp71-vectorvest-actie-200x200.gifVectorVest presenteert niet alleen een workshop, maar u kan aan onze stand ook een demonstratie krijgen. Er zullen vermoedelijk ook Nederlandse VectorVest abonnees aanwezig zijn en aan hen kan je hun objectieve mening over VectorVest vragen.

Vraag aan de stand een gratis aandelenanalyse aan, vraag gratis de digitale versie van het Groene Boekje (geschreven door de oprichter van VectorVest, dr. B. DiLiddo).

En vooral: vraag een gratis en geheel vrijblijvend proefabonnement aan: activatie met kredietkaart. Annuleer tijdens uw proefabonnement en er wordt geen enkel bedrag gedebiteerd.
VestorVest-logo-425x94.png
Website:
www.vectorvest.nl

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden