Uitnodiging aan gebruikers van Eliottwave

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Aan alle ELLIOTT-wavers

Door: Wijnand Groot email

Dit bericht is een uitnodiging tot samenwerking voor alle Elliottwavers binnen de HCC. In Nederland en België zijn er inmiddels meer dan genoeg Elliottwavers om voordelen te kunnen halen uit ‘netwerken en samenwerken’. Immers, twee weten meer dan een. Omdat persoonlijk contact het beste werkt is het hoofddoel van deze oproep om te komen tot de oprichting van een Elliottwaveplatform waar leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten. Door de marktkennis die ieder van ons bezit ook toegankelijk te maken voor mede-EW-ers worden we allemaal sterker, zowel gezamenlijk als individueel.


Gratis ter beschikking gestelde programmatuur

Voor het organiseren van cursussen maar ook tijdens bijeenkomsten zal de groep kunnen beschikken over gratis door PROGNOSIS, als aanmoediging en studiehulp, ter beschikking gestelde Elwave-programma’s (via een tijdelijk te gebruiken electronisch wachtwoord). Hierdoor vindt er een  aanzienlijke verlaging van de initieel vereiste kennis plaats en wordt je leerkromme dus eerst bij het begin ingekort en daarna versneld. In feite hoef je alleen maar enkele basisprincipes te kennen om aan een bijeenkomst of cursus zinvol mee te kunnen doen.


Samenwerking en aanmelden

Samenwerking zou vooral  kunnen plaatsvinden op het gebied van kennisuitbreiding, strategieontwikkeling en onderzoek, maar ook bij het organiseren van cursussen, enz. Daarom: sluit je aan en verbeter je eigen kansen samen met de kansen van anderen.

Op het Beleggerssymposium van 21 april zal ik met ‘stand’, aanmeldingslijst, Elliottwave-voorbeelden en directe ondersteuning van PROGNOSIS aanwezig zijn. Om meteen spijkers met koppen te slaan heb ik een lokaal besproken om ca 14.00u zodat alles alvast een organisatorisch beslag kan krijgen.


Alvast in de stemming komen

Ik heb, om alvast te kunnen proeven, 2 grafieken met ‘telling’, van de DOW-index en de AEX-index, toegevoegd. Dit is de geautomatiseerde telling door het ELWAVE programma. Vragen hierover kunnen in Culemborg dan beantwoord worden.

De grafieken zijn ververst op 11 april. De AEX heeft dus de helft van de 11e april al in zijn grafiek verwerkt. De DOW (=INDU) moet dan nog beginnen (om 15.30 uur).


Aanmelding/Info:

Op 21 april in Culemborg  óf  per email  . Tot de 21ste!

 

Image

Image

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden