Met robot beleggen meer winst maken.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

  Met Robot-beleggen meer winst maken.Bron:  Johannes Wolffensperger, HCC!Beleggen
2019-hcc-beleggen-banner-172x80.png
Heb jij behoefte aan een goede beleggings-robot, om je beleggingsresultaten te verbeteren? Lees dan verder.


Misschien heb je gemerkt dat het bijzonder moeilijk is om te winnen van de grote beleggers met hun zware computers. En ook, dat veel (of alle?) robots die je moeten helpen om beleggingsbeslissingen te nemen, na de testperiode veel minder goed blijken te presteren.
De robots die ik heb geprobeerd, presteerden allemaal ondermaats. Maar misschien heb jij robots gevonden waarmee je wèl systematisch geld hebt verdiend - bijvoorbeeld in bepaalde markten of met bepaalde instellingen... 

 We willen binnen HCC!beleggen een project starten om uit te zoeken welke robots goed werken. En hoe we ze beter kunnen maken. Misschien wil jij daar wel tijd in  investeren.
Als je interesse hebt, lees dan verder, om te zien hoe je mee kan doen.

In het kort is ons plan als volgt:
1. Doel is om binnen 12 maanden een goed werkende beleggings-robot te presenteren aan de deelnemende leden in het project.
2. We beginnen met inventarisatie van ervaringen met robots, en tests met de meest belovende.
3. Gebruik van big data en zelflerende algoritmes lijkt me een veelbelovend spoor. Ik neem aan dat het daarmee zeker mogelijk moet zijn om beter kunnen presteren dan de meeste beleggers.
4. In het project is plaats voor geïnteresseerden met verschillende kenmerken en kwalificaties, onder wie beleggers, onderzoekers, big data specialisten, projectleiders.
5. We snappen best dat je niet op vergaderen en reizen zit te wachten. We werken samen in kleine groepen op internet, en overleg doen we ook via het web.
6. We komen de eerst keer WEL fysiek bijeen, in de marge van het Symposium op 26 oktober in De Bilt, waar we een plan bespreken.
7. Wil je die bijeenkomst helpen voorbereiden, laat het me weten.

Als je interesse hebt kun je me mailen via .

Johannes Wolffensperger 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden