HCC! SeniorenAcademie

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar


HCC! SeniorenAcademieStandhouderDe maatschappij digitaliseert steeds meer, maar voor veel senioren is het niet eenvoudig daarmee om te gaan. De vrijwilligers van de SeniorenAcademie interessegroep willen senioren bij startersproblemen helpen met gerichte informatie en trainingen.

Kennis uitbreiden
Ook degenen die al enigszins vertrouwd zijn met automatisering kunnen worden geholpen hun kennis uit te breiden. De Seniorenacademie probeert mensen, met name ouderen, wegwijs te maken op de computer en ondersteunt bij het gebruik van tablet, telefoon en laptop

Maandelijkse bijeenkomsten
Zo organiseert de Senioren Academie interessegroep op een groot aantal locaties maandelijkse bijeenkomsten waar voorlichting over digitale onderwerpen wordt gegeven, zoals het gebruik van een tablet, internetbankieren en werken met de tekstverwerker.
Op deze bijeenkomsten kunnen bezoekers natuurlijk terecht met vragen, maar ook voor simpele reparaties.

Voor Leden
Leden kunnen deze bijeenkomsten gratis bijwonen. Verder zijn er nog de helpdesk en de vraagbaak waarvan leden gebruik kunnen maken en diverse periodieken die informatie aanbieden, zoals het kwartaalblad COMPUlinks en een tweewekelijkse nieuwsbrief.

HCC!seniorenacademie kan een helpende hand bieden, met op de persoon gerichte informatie, cursussen en trainingen

logo-hcc-senioren-academie-729x55.png

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden