André Brouwers - Succesvol beleggen met opties.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

André  Brouwers - Succesvol beleggen met opties.
andre-brouwers-120x160.gifAndré heeft  beleggen geleerd via ”the hard way”. Hij had geen trainer of coach die hem leerde wat hij moest doen. De eerste jaren kosten dat geld. Hij deed maar wat en had geen aanpak. Soms ging dat goed en dan dacht hij dat hij geweldig was. Vaak ging het mis en had hij geen idee wat ik aan het doen was. Hij stootte zich vaak aan dezelfde steen. In eerste instantie dacht hij dat hij de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen.

Structureel succesvol zijn op de beurs vergt allereerst inzicht in ons eigen gedrag en denken. Daarnaast vergt het ook het moeilijkste van alles, althans voor mij, je gedrag veranderen.. De kern van succesvol beleggen is anders denken en doen Beleggen draait vaker om psychologie dan om economie.

Andre Brouwers:  De ervaringen die ik met u wil delen zijn voortgekomen uit een professionele carrière als trader en vermogensbeheerder. De laatste jaren combineer ik beleggen met ondernemen.  Mijn passie voor actief beleggen staat nog steeds op nummer een. Daarnaast vind ik het ook leuk om mensen iets te leren en te helpen. Het geeft voldoening wanneer je een ander vooruit helpt. Iedereen die een ander eens heeft geholpen weet waar ik het over heb. Persoonlijk heb ik het geluk gehad om met zeer succesvolle handelaren en beleggers te mogen samenwerken. De ervaringen die ik daarbij opgedaan heb, hebben mij vooruit geholpen.

Beleggersinsituut: Na een carrière als belegger, handelaar en hedge fund manager besloot ik in 2001 om mijn ervaringen te gaan delen met andere beleggers.
Het leidde in eerste instantie tot het oprichten van de Alex Academy. logo-Beleggingsinstituut-518x77.pngSinds 2011 ben ik als ondernemer actief en in dat jaar startte het Beleggingsinstituut.
Een onafhankelijk bedrijf dat beleggers helpt met educatie en informatie.



'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden