volgende Culemborg Symposium

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Vooraankondiging Beleggerssymposium

Het eerstvolgende Culemborg Symposium zal op 13 oktober 2007 in het teken staan van het thema Strategie oftewel “Beleggen met voorbedachten rade”. Een actueel onderwerp want in de veelheid aan beleggersinformatie is menig belegger op zoek naar een manier om houvast tijdens het beleggen te hebben.

Daarom is de organisatie nu hard aan het werk om een boeiend en informatief programma op te zetten met sprekers die ieder op eigen wijze ingaan op het thema.

Want we willen wel eens praten over wat strategie in de context van beleggen is. Wat is strategie precies, en wat is het voordeel van het werken met een strategie? Welke strategieen zijn er en vooral welke werken het best in welke situatie?  En als we die strategie dan kennen, hoe kies ik de strategie die bij mij past??

Want als een ding duidelijk is: de heilige graal is nog niet gevonden. Velen verkondigen hun kennis, maar als we als belegger er mee aan de slag gaan, zijn de uitkomsten lang niet altijd eenduidig of blijkt een methode niet robuust. Dit mag wel eens gezegd worden binnen de beleggerswereld.

Kortom pro’s en contra’s en hoe om te gaan met het gereedschap dat strategie heet. Dit lijkt ons een goed thema om met professionals en beleggers zoals u en ik eens van gedachten te wisselen.

Heeft u als belegger een goede suggestie of bijdrage aan het programma van die dag? Neem dan per email Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit te kunnen bekijken contact op met Hcc!beleggen.

Komt u ook? Noteer dan de datum van 13 oktober 2007 in uw agenda, en schrijf u dan in op de digitale nieuwsbrief . Op die manier kunnen we u op de hoogte houden van het actuele programma.


Graag ontmoet ik u persoonlijk
Tot ziens in Culemborg

Patrick Witteveen
Voorzitter

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden