Eric Mecking - Trump: Tarieven en Troeven

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

TRUMP: TARIEVEN EN TROEVEN
Eric-Mecking-120x160.png
Parallellen tussen de huidige tijd en die van 1929, aangevuld met een profijtelijke prognose!


Trump doet zijn naam eer aan, want in het Engels betekent trump: troeven uitspelen.
En dat is precies wat hij al zijn leven lang doet. Trump is een nieuwe tarievenoorlog begonnen en in Europa staat een grote bank op omvallen. Donkere wolken dreigen en pakken zich samen.
Want in de jaren dertig van de vorige eeuw begonnen de Verenigde Staten van Amerika ook een tarievenoorlog. Tegelijkertijd veroorzaakte het faillissement van een grote bank in Europa een wereldwijde bankencrisis. Deze twee gebeurtenissen leidden toen tot een wereldwijde valutaoorlog waardoor de wereldhandel kelderde en de economische crisis uitliep op een Grote Depressie.
De vraag rijst dan ook of de bestaande parallellen tussen toen en nu tot eenzelfde uitkomst zullen leiden.

Tijdens het symposium zal Eric hier uitvoerig op ingaan en tevens - met grafieken - laten zien wat beleggers kunnen verwachten, waar ze op moeten letten en hoe ze hiervan kunnen profiteren!


Eric Mecking is beleggingsexpert, financieel-economisch analist en spreker. Op basis van jarenlang onderzoek ontwikkelde hij een volstrekt uniek beleggingsmodel waarbij tijd, trends en cycli de belangrijkste factoren vormen. Met zijn model handelt hij op de beurs zeer succesvol in: aandelen, valuta’s, obligaties en grondstoffen.
Eric is afgestudeerd als historicus aan de Universiteit van Amsterdam en schreef  diverse artikelen in landelijke dag- , week- en maandbladen. Zijn laatste artikel “Trump, tarieven en troeven, Parallellen tussen de huidige crisis en die van 1929” dateert van september 2018 en verscheen in EPOQUE, het nieuwe Nederlandse magazine voor trends, cultuur en achtergrond:

Eric debuteerde met zijn boek Deflatie in aantocht  waarin hij de grote crisis van 2008 aankondigde, zoals gememoreerd door bestsellerauteur Gerhard Hormann in de Volkskrant van 14 september 2018:
Eric publiceerde de volgende boeken:
   -   Neutraal Nederland in oorlogstijd
       1914 - 1918
   -    Het drama van 1918
   -    Deflatie in aantocht (1e  t/m 7e druk)
Met Elmer Hogervorst:
   -    Deflatie in aantocht (8e en 9e druk) en
   -    Geld, goud en zilver (2e druk)
Auteur-Eric-Mecking-400x100.gif
Money Multiplier Mecking
06-28909026
020-3342038

https://www.linkedin.com/in/ericmecking/
https://twitter.com/Mecking

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden