Van Lieshout & partnersStandhouderVan Lieshout & Partners is (inmiddels voor de vierde keer op rij!) genomineerd voor de prestigieuze Beste Keuze 2019 volgens Gouden Stier* in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder’. Daar zijn wij best trots op én blij mee.

Van Lieshout & Partners is al meer dan 20 jaar een onafhankelijke vermogensbeheerder.
Wij focussen met ons team op uw vermogen, helpen om uw vermogen te laten renderen en grijpen in als de beurssituatie daar om vraagt. Wij verkopen geen huisproducten en zijn volledig transparant op alle kosten die met beleggen te maken hebben. Wij combineren het ambacht van beleggen met moderne inzichten.
Zo beleggen wij al 15 jaar in trackers en zijn initiatiefnemer van opties op trackers in Europa. Wij staan bekend om onze strategie Beleggen met bescherming.

Van Lieshout & Partners richt zich op particuliere beleggers, pensioen bv’s, stichtingen, verenigingen en kerkelijke instellingen. Of het nou gaat om vermogensgroei, behoud van vermogen of het verkrijgen van maandelijkse inkomsten uit vermogen.
Er zijn twee soorten portefeuilles mogelijk: een portefeuille die in de basis bestaat uit indextrackers of een portefeuille met individuele aandelen en obligaties. In beide portefeuilles kan Beleggen met bescherming toegepast worden.

Onze strategieën
Kapitaalopbouw vanaf EUR 10.000
Wanneer u kapitaal wilt opbouwen is onze kapitaalopbouwstrategie daarvoor het meest geschikt. Bij kapitaalopbouw stort u maandelijks een bedrag dat wij beleggen in een portefeuille die door ons wordt beheerd tegen een scherp tarief. Aan deze vorm van kapitaalopbouw kunt u deelnemen vanaf 10.000 euro inleg.
Vermogensbeheer vanaf EUR 100.000
Wanneer u uw vermogen door Van Lieshout & Partners wilt laten beheren dan kan dat met een inleg vanaf 100.000 euro.

1) Portefeuille met trackers
De strategie die wij hierbij hanteren is gebaseerd op het beleggen in effectenportefeuilles (aandelen/obligaties) samengesteld uit meerdere trackers (het zogenaamde indexbeleggen) en eventueel op maat gecombineerd met onze covered call strategie.

2) Portefeuille met individuele effecten
Het is ook mogelijk om te beleggen in individuele aandelen gecombineerd met onze covered call strategie. Hierbij hanteren wij een inleg vanaf 250.000 euro. Iedere beleggingsportefeuille die wij beheren wordt actief gemanaged op basis van beleggingsvisie. Onze covered call beleggingsstrategie kenmerkt zich door een verlaagd risico ten opzichte van ‘gewoon’ beleggen in aandelen.
Wij leggen wij u graag (persoonlijk) uit hoe wij werken.
Van-Lieshout-logo-stand-337x118.png
Van Lieshout & Partners N.V.
Koninginneweg 11, 1217KP Hilversum, NederlandU kunt ons mailen:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bellen:035 - 760 1677Web site:https://lieshout-partners.nl/