NEO Finance

StandhouderOp het snelgroeiende platform van NEO Finance kunnen gebruikers rechtstreeks geld lenen aan andere gebruikers tegen relatief hoge rentes van gemiddeld meer dan 10% per jaar. Het bedrijf beschikt over een vergunning van de centrale bank als E-Money Institution en is sinds dit jaar beursgenoteerd.

Iedere gebruiker krijgt een eigen IBAN-account en kiest zelf aan wie hij/zij geld wil uitlenen, in porties van minimaal 10 euro volgens een crowdfundingmechanisme. Het grote verschil met bekende Nederlandse crowdfundingplatformen is dat NEO Finance beschikt over een specifieke vergunning als platformaanbieder voor peer-to-peer consumentenleningen en gebruikers hun eigen IBAN account hebben. Ook ligt het gemiddelde rendement (na aftrek van niet-terugbetaalde leningen) met 12% ver boven dat van Nederlandse crowdfundingplatformen.

Via NEO Finance is de afgelopen vier jaar 40 miljoen euro uitgeleend aan ruim 10.000 consumenten.
 
Een stabiel rendement van meer dan 10%, is dat nog mogelijk in een tijd waarin de bankrentes negatief dreigen te worden? Of is dit alleen haalbaar voor beleggers die bereid zijn grote risico's te lopen op de oververhitte vastgoed-, crypto- of aandelenmarkten? En is dat rendement echt stabiel op deze markten?

Peer-to-peer (P2P) lending of crowdlending is een nieuwe manier van investeren waarbij rendementen hoger dan 12% haalbaar zijn, met vaste maandelijkse rentebetalingen en een risico dat op basis van harde cijfers goed in te schatten is.

Bij de NEO Finance stand hebben bezoekers de mogelijkheid om informatie in te winnen over peer-to-peer lending en direct in te schrijven op een onder toezicht staand platform met een welkombonus van 20 euro.

NeoFinance-360x117.png


Website:  www.neofinance.com/nl