Beterbeleggendandebank.nlStandhouder‘Beter beleggen dan de bank’ laat zien hoe je je geld zelf solide belegt in gerenommeerde Amerikaanse bedrijven die maandelijks of per kwartaal een deel van de winst uitkeren in de vorm van dividend.

Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land gebruikelijk is. Dit wordt sterk ge­stimuleerd door de Amerikaanse overheid en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen te spa­ren voor bijvoorbeeld hun pensioen. 

Zonder veel inspanning kun je via een bewezen strategie ook als Nederlander daarvan profiteren en 6 tot 12 procent rendement maken op je geld, zonder wakker te liggen van plotselinge koersbewegingen en hoge kosten.

Het bijbehorende boek, dat in 2017 enige tijd het meest verkochte beleggingsboek was, vormt een praktische handleiding voor iedereen die zijn finan­ciële toekomst zeker wil stellen.
Op  www.beterbeleggendandebank.nl vind je een voorbeeldportefeuille waar je je op kunt abonneren en die door de auteur actueel wordt gehouden.

Op onze stand kunt kennismaken met de uitgever van het boek/beheerder van de website (Reith | Hendriks & partners), en de auteur van het boek Fred Hendriks.

  • U zult de voorbeeld portefeuille met Amerikaanse hoog-dividend fondsen kunnen inzien.
  • Tevens ontvangt iedere bezoeker een gratis e-book versie van “beterbeleggendandebank”.
Beter-beleggen-dan-de-bank-logo-536x75.jpg

 

 

 ElkeweekgeldStandhouderOp zoek naar meer rendement op je vermogen? Vallen de beleggingsresultaten van de bank of vermogensbeheerder tegen? Wist je dat meer dan 90% van de professionals het niet beter doet dan
de index. En dat duurbetaalde vermogensbeheerders in dezelfde valkuilen trappen als particulieren?

Wie wil er meer dan 0,01% rente op zijn spaarrekening?

Ook ik heb mijn vermogen door anderen laten beheren en heb daar slechte ervaringen mee. Daarnaast heb ik ook zelf belegd en 90% van de particuliere beleggers maakt structureel verlies. Ik heb echt alles geprobeerd en ben er na vele jaren achter wat wel werkt en wat niet.

Al deze goedwerkende elementen heb ik met elkaar gecombineerd in een eigen ontworpen systeem. Als Registeraccountant en oud financieel directeur bij Shell weet ik veel van analyses, getallen, verbanden en
rendementen. Naast mijn 32 jaar lange beurservaring heeft dit mij geholpen een robuust systeem te maken met rendementen van meer dan 20%.  Wekelijks geeft de informatie uit mijn systeem aan welke
optiepositie moet worden ingenomen. Dit is erg eenvoudig en kost slechts enkele minuten per week. En dat kan al met een vermogen van 3.000 euro.

Laten we er samen voor zorgen dat we voortaan 20 procent rendement op ons vermogen hebben en neem een abonnement!

Op onze stand geven wij u graag meer informatie over het systeem en de cursussen van ElkeWeekGeld.nl. Daarnaast de mogelijkheid om vragen te stellen, Gebruik te maken van een interessante beursaanbieding. En de mogelijkheid om u in te schrijven op onze de nieuwsbrief.
ElkeWeekGeld-logo-486x82.png
Website:
www.ElkeWeekGeld.nl
 

 

  Een SWAN-portefeuille (Sleep Well At Night) o.b.v. Amerikaanse hoogdividend-fondsen fredhendriks-120x160.jpgFred Hendriks is adviseur hoogdividend-beleggen in de VS en auteur van het boek
Beter beleggen dan de bank’.
Fred Hendriks heeft carrière gemaakt in managementfuncties bij Amerikaanse ICT-bedrijven. Daar maakte hij kennis met hoogdividend-beleggen. Hij schreef daar een boek over, dat in 2017 een enkele maanden op nummer 1 van de beleggingsboeken stond.
Via www.beterbeleggendandebank.nl worden beleggers op de hoogte gehouden en is een actuele voorbeeldportefeuille beschikbaar.

SWAN betekent “Sleep Well At Night”.
SWAN-beleggers/investeerders beleggen op basis van een “SWAN- portefeuille”. In de VS gebruikt men deze term meestal voor op dividend gerichte portefeuilles en beleggers. De meeste beleggers zijn primair gericht op koerswinst. Enig dividend beschouwen ze als meegenomen. Zij vergeten meestal de gouden regel m.b.t tot de kracht van dividend namelijk dat:

Dividend, herbeleggen van dividend en dividendgroei de belangrijkste factoren zijn voor het verkrijgen van positieve beleggingsresultaten. En.. met hoog- dividend fondsen, die een trackrecord hebben van continu, stabiel, betaalbaar en liefst groeiend dividend, is dit een snelle spaarvorm.
Beter-beleggen-dan-de-bank-logo-536x75.jpg

 

 NEO Finance

StandhouderOp het snelgroeiende platform van NEO Finance kunnen gebruikers rechtstreeks geld lenen aan andere gebruikers tegen relatief hoge rentes van gemiddeld meer dan 10% per jaar. Het bedrijf beschikt over een vergunning van de centrale bank als E-Money Institution en is sinds dit jaar beursgenoteerd.

Iedere gebruiker krijgt een eigen IBAN-account en kiest zelf aan wie hij/zij geld wil uitlenen, in porties van minimaal 10 euro volgens een crowdfundingmechanisme. Het grote verschil met bekende Nederlandse crowdfundingplatformen is dat NEO Finance beschikt over een specifieke vergunning als platformaanbieder voor peer-to-peer consumentenleningen en gebruikers hun eigen IBAN account hebben. Ook ligt het gemiddelde rendement (na aftrek van niet-terugbetaalde leningen) met 12% ver boven dat van Nederlandse crowdfundingplatformen.

Via NEO Finance is de afgelopen vier jaar 40 miljoen euro uitgeleend aan ruim 10.000 consumenten.
 
Een stabiel rendement van meer dan 10%, is dat nog mogelijk in een tijd waarin de bankrentes negatief dreigen te worden? Of is dit alleen haalbaar voor beleggers die bereid zijn grote risico's te lopen op de oververhitte vastgoed-, crypto- of aandelenmarkten? En is dat rendement echt stabiel op deze markten?

Peer-to-peer (P2P) lending of crowdlending is een nieuwe manier van investeren waarbij rendementen hoger dan 12% haalbaar zijn, met vaste maandelijkse rentebetalingen en een risico dat op basis van harde cijfers goed in te schatten is.

Bij de NEO Finance stand hebben bezoekers de mogelijkheid om informatie in te winnen over peer-to-peer lending en direct in te schrijven op een onder toezicht staand platform met een welkombonus van 20 euro.

NeoFinance-360x117.png


Website:  www.neofinance.com/nl

 

 

 HCC Robot-Bouw-groepStandhouderDe Robot-Bouw-groep van HCC- beleggen toont een robot gekoppeld aan Omnitrader, een krachtig platform.

De Robot-Bouw-groep is nu een jaar bezig ontwikkelen van een effectieve Robot? Op het vorige Symposium hebben we ons gepresenteerd aan de HCC-leden, en 15 leden hebben zich aangesloten. Inmiddels hebben we diverse strategieen ontwikkeld en getest, er wordt gewerkt aan herkennen van Market personality, en uit niet-beurs-info worden nieuwe signalen ontwikkeld. Alles wordt gekoppeld aan Omnitrader, een krachtig platform.

 Als je meedoet kun je nog profiteren van de bijzondere aanbieding die we bij OT hebben bedongen voor dit project.
Robotbeleggen-120x160.png

Op onze stand kunnen wij u verder alles uitleggen

Website:
http://www.wolffensperger.nl/wma/wmahome.nsf/HccRobot