Beleggen.com
Standhouder

 

Beleggen.com helpt om geld te verdienen op de beurs met software en trainingen. Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken. Harm van Wijk: “De enige manier om zelf een pensioen op te bouwen is door middel van een maandelijks inkomen met aandelen en opties. De enige manier om een maandelijks inkomen met aandelen en opties op te bouwen is met de Trading Navigator Methode.”

Tijdens het symposium kunnen bezoekers kennismaken met de beleggingssoftware waarbij koop- en verkoopsignalen worden gebruikt om de trend van allerlei soorten aandelen te analyseren. Ook genereert de software koop en sluitsignalen voor opties op indices zoals de AEX zodat ook geld kan worden verdiend wanneer er geen trend is. Naast diverse online trainingen biedt beleggen.com ook een 1 daagse training aan. De Trading Navigator wordt ondersteund door  LYNX, MeXeM, Binck en Wall Street Professional. De Trading Navigator werkt voor alle onderliggende waarden en wordt aangeboden met een 100% niet goed geld terug garantie. De Trading Navigator werkt voor alle onderliggende waarden, dus ook voor:
+DividendAandelen
+Grote, maar ook kleine aandelen (Small cap index (ASCX)).
+Indices van landen zoals De Franse CAC40, de Duitse Dax of de Amerikaanse Nasdaq.
+Of de aandelen die samen de Nasdaq vormen.
+Aandelen in de sector duurzame energie, medicinale wiet, energie opslag, etc.

 

AdvanceBeleggen
Standhouder

 

Verantwoord een vermogen of pensioen opbouwen door middel van beleggen in hoog dividend- en groeiaandelen, beursgenoteerde obligaties en vergelijkbare beleggingsvormen met een hoog rendement bij een verantwoord risico. Voorts specifieke garantieproducten van banken, op basis van de adviezen van Advance via nieuwsbrieven.

Op de stand kunt U Informatie inwinnen over alle strategieën van advance beleggen

AdvanceBeleggenheeft als beleggingsvisie het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op langere termijn bij een aanvaardbaar risico. Beleggingsvormen: aandelen (zowel rechtstreeks als d.m.v. een of meer  landenindextrackers, hoogrenderende beursgenoteerde obligaties en specifieke garantieproducten van banken.


Oprichter Gerard Jager coördineert de nieuwsbrieven. Zijn achtergronden zijn resp. senior vermogensbeheerder bij ING (1977-1982), Hoofd Beleggingsvoorlichting op het hoofdkantoor van Fortis NL (1982-2003), oprichter Advance Beleggen (2003-2019), goeroe van De Telegraaf /dft.nl (2006-2017) en senior vermogensbeheerder   bij Onafhankelijk Vermogensbeheer 's-Gravenhage BV (2006-2019).

 
 

Florizon
Standhouder

 

Wij analyseren de jaarverslagen van ruim 250 beursgenoteerde bedrijven en vergelijken alle informatie die daaruit komt met behulp van Big Data-technieken. Hierdoor krijgen we inzicht in welke bedrijven een stabiele bedrijfsvoering hebben, en welke niet. Een stabiele bedrijfsvoering is noodzakelijk voor een stabiel bedrijfsresultaat en uiteindelijk voor een solide belegging.

Ons unieke performance model verwerkt 20 fundamentele kenmerken en stelt daarmee de prestaties op de volgende onderdelen vast: verdienvermogen, aangegane schulden, kwaliteit van het management en de maatschappelijke bijdrage. Anders dan screeners nemen wij ook verwachtingen mee in ons oordeel, daarmee is Florizon uniek.

Florizon is vanaf 10 euro per maand te gebruiken. Voor 90 euro heeft u een jaarabonnement.

Op onze stand kunt kennismaken met de oprichters van Florizon: Martin Boer en Erick Erdtsieck.
Wij tonen u "LIVE" demonstraties van onze vernieuwde website.

Per oktober 2018 hebben we de volgende klantensuggesties verwerkt:

  • Verbeterde model engine: Operating Marging, de PEG-ratio en Grahams Value worden nu meegewogen. De geautomatiseerde portfolio's presteren hierdoor beter.
  • Uitleg: een heldere begrippenlijst.
  • Volgen van Erick's portfolio via de website of Signal (mobiel)
  • Meer bedrijven worden ondersteund en een verbeterde navigatie

Analist.nl
Standhouder

 

Analist.nl is een Nederlandse beleggingswebsite die zich zowel op de particuliere als de professionele beleggers richt. Wij bieden vrijwel alle informatie over Amerikaanse en Europese aandelen. Daarnaast geven wij ook informatie over opties en ETF's. Ons speerpunt is het aanbieden van aandelen- en optiescreeners.
 
Informatie en uitleg over screeners en optie-strategieën kunt U op de stand verkrijgen.

Analist.nl is opgericht door Ronald Kok (Msc RBA). Ronald is verbonden aan de beleggingsvereniging CFA VBA alsmede ook de universiteiten Nazarbayez in Astana en Taras Shevchenko in Kiev.
waar hij masterstudenten met scripties over beleggen begeleidt.
 

 

ElkeWeekGeld
Standhouder

Op zoek naar meer rendement op je vermogen? Vallen de beleggingsresultaten van de bank of vermogensbeheerder tegen? Wist je dat meer dan 90% van de professionals het niet beter doet dan de index. En dat duurbetaalde vermogensbeheerders in dezelfde valkuilen trappen als particulieren?

Wie wil er meer dan 0,1% rente op zijn bankrekening? Ook ik heb mijn vermogen door anderen laten beheren en heb daar slechte ervaringen mee. Daarnaast heb ik ook zelf belegd en 90% van de particuliere beleggers maakt structureel verlies. Ik heb echt alles geprobeerd en ben er na vele jaren achter wat wel werkt en wat niet.

Al deze goedwerkende elementen heb ik met elkaar gecombineerd in een eigen ontworpen systeem.
Als Registeraccountant en oud financieel directeur bij Shell weet ik veel van analyses, getallen, verbanden en rendementen. Naast mijn 30 jaar lange beurservaring heeft dit mij geholpen een robuust systeem te maken met rendementen van meer dan 20%.  Wekelijks geeft de informatie uit mijn systeem aan welke optiepositie moet worden ingenomen. Dit is erg eenvoudig en kost slechts enkele minuten per week. En dat kan al met een vermogen van 5000 euro.

Laten we er samen voor zorgen dat we voortaan 20 procent rendement op ons vermogen hebben en neem een abonnement!

Op onze stand vind je met meer informatie over het systeem van ElkeWeekGeld.nl

Daarnaast de mogelijkheid om vragen te stellen en gebruik te maken van een interessante beursaanbieding.
Op onze stand zijn 2 computerschermen aanwezig met mogelijkheid om in te schrijven op onze nieuwsbrief.