Het grootste risico bij beleggen is de belegger zelf  -  Robert Kruisland

 • Kennis van je gedrag en dat van andere marktpartijen helpen succesvoller te zijn in de financiële wereld.

  Docent en vermogensbeheerder Robert Kruisland biedt inzichten in de psychologie achter een financiële- of beleggingsbeslissing. Toegepaste ‘behavoural finance’is van essentieel belang voor een uiteindelijk goede beleggingsportefeuille.

  Robert Kruisland
      • Reeds 30 jaar werkzaam in de beleggingswereld
      • Ervaring opgedaan bij effecten bank Pierson, Heldring en Pierson, de institutionele       beleggingsafdeling van ING en Deutsche Bank.
      • Sinds 2002 docent ‘toegepaste behavioural finance’
      • Werkzaam bij vermogensbeheerder  ‘Van Lieshout & partners’

  U wilt graag uw vermogen gaan beleggen. Hierbij heeft u als doel de waarde ervan te behouden of te laten groeien. Het kan ook zijn dat u maandelijkse inkomsten uit uw beleggingen wilt genereren. Afhankelijk van uw wens bepalen wij gezamenlijk welke beleggingsstrategie het beste bij u past.

  Beleggen kan u rendement opleveren, meer dan bij sparen. Maar bij meer rendement hoort ook een hoger risico. Bij beleggen gaat het er om het risico zoveel mogelijk te beperken. Dat doen wij met verschillende strategieën. Hoe wij dat doen? Dat leggen wij u graag uit.

  Van Lieshout & Partners ondersteunt u, afhankelijk van uw eigen wens, met advies of beheert uw beleggingsportefeuille.  Wij werken uitsluitend met korte lijnen zodat het voor u duidelijk is wie de lijnen in handen heeft bij het beheer van uw portefeuille.