De financiële crisis is terug  -  Willem Middelkoop

Hij is terug. De financiële crisis.Eigenlijk was hij nooit echt weg, maar verstopt onder een berg van nieuwe schulden. Het slimme geld weet dat. Zij kopen goud, bitcoin en staatsobligaties. Het is nu tijd om zeer defensief te worden. Willem zal in zijn nieuwe Masterclass uitleggen waarom goud en zilver exploderen. En hoe je daarvan kan profiteren.

Willem Middelkoop (Genève, 1962) werd in 2008 bekend als vaste medewerker van DWDD, na het juist voorspellen van de kredietcrisis in zijn eerste boek Als de dollar valt. In datzelfde jaar stopte hij met zijn journalistieke werk bij RTLZ en startte het Commodity Discovery Fund (www.cdfund.com) en Amsterdamgold.com. Deze webshop voor het aan- en verkopen van goud en zilver werd in 2011 verkocht aan het beursgenoteerde Value8, nadat het een omzet had bereikt van meer dan 100 miljoen euro. Het Commodity Discovery Fund is gespecialiseerd in het investeren in exploratiebedrijven, werkend aan nieuwe ontdekkingen in de mijnbouwsector. Hij is lid van de Advisory Board van het in Londen gevestigde OMFIF, een monetaire denk-tank. Hij investeert daarnaast privé ook in start-ups en is als aandeelhouder vanaf het begin betrokken bij Startup-bootcamp Amsterdam, een business accelerator programma. Zijn boeken zijn in zeven talen gepubliceerd, waaronder in het Chinees en Arabisch.

Het grootste risico bij beleggen is de belegger zelf  -  Robert Kruisland

 • Kennis van je gedrag en dat van andere marktpartijen helpen succesvoller te zijn in de financiële wereld.

  Docent en vermogensbeheerder Robert Kruisland biedt inzichten in de psychologie achter een financiële- of beleggingsbeslissing. Toegepaste ‘behavoural finance’is van essentieel belang voor een uiteindelijk goede beleggingsportefeuille.

  Robert Kruisland
      • Reeds 30 jaar werkzaam in de beleggingswereld
      • Ervaring opgedaan bij effecten bank Pierson, Heldring en Pierson, de institutionele       beleggingsafdeling van ING en Deutsche Bank.
      • Sinds 2002 docent ‘toegepaste behavioural finance’
      • Werkzaam bij vermogensbeheerder  ‘Van Lieshout & partners’

  U wilt graag uw vermogen gaan beleggen. Hierbij heeft u als doel de waarde ervan te behouden of te laten groeien. Het kan ook zijn dat u maandelijkse inkomsten uit uw beleggingen wilt genereren. Afhankelijk van uw wens bepalen wij gezamenlijk welke beleggingsstrategie het beste bij u past.

  Beleggen kan u rendement opleveren, meer dan bij sparen. Maar bij meer rendement hoort ook een hoger risico. Bij beleggen gaat het er om het risico zoveel mogelijk te beperken. Dat doen wij met verschillende strategieën. Hoe wij dat doen? Dat leggen wij u graag uit.

  Van Lieshout & Partners ondersteunt u, afhankelijk van uw eigen wens, met advies of beheert uw beleggingsportefeuille.  Wij werken uitsluitend met korte lijnen zodat het voor u duidelijk is wie de lijnen in handen heeft bij het beheer van uw portefeuille.

Winnen met opties - Harry Klip

Harry Klip is een gelouterde optiehandelaar. In zijn presentatie vertelt  hij de basis principes van opties.

Daarna laat hij zien hoe je met verschillende optiestrategieën in kan spelen onder de huidige marktomstandigheden, zodat je na het symposium direct zijn winstgevende strategieën kan toepassen. Ook voor de gevorderde optiebelegger laat hij enkele populaire geavanceerde strategieën zien. Kortom, voor iedere optiebelegger heeft Harry wel een profijtelijke optiestrategie in petto. Zijn presentatie mag je zeker niet missen!

Harry Klip heeft Bedrijfseconomie gestudeerd in Groningen en heeft bijna 30 jaar ervaring als professionele optiehandelaar. In 2000 had hij zijn eigen marketmakers bedrijf. Daarnaast was hij geregeld te zien als beursanalist bij RTLZ. Bij Sigma Derivatives en Today's Brokers was hij directeur. In 2011 heeft hij OptieAcademy opgericht en heeft samen met zijn compagnon, Jan Robert Schutte, honderden beleggers gecoacht.

Is beleggen in huidige tijdperk nog wel leuk? - Cees Smit

Cees Smit zal het in zijn presentatie hebben over de markten die worden beïnvloed door de diverse Centrale Banken, Twitterende leiders, ETF trends, RoboTraders, Algo’s, regelgeving, etc. ondanks of dankzij dit alles lijkt de volatility verdwenen en wanen we ons in veiligheid. Maar sowieso is “fun factor” al dan niet tijdelijk verdwenen. Hoe kijkt u en de bekende belegger Cees Smit naar beleggen in 2019 en hoe kijkt hij naar de markten in komende tijd is er erg geen alternatief voor aandelen? Is aandelen sowieso een alternatief?
Cees neemt u graag mee in zijn visie op beleggen en zijn voorspellingen van de toekomst.

Cees Smit is vanaf 1986 werkzaam in de financiële wereld  en is directeur van Today's Group.
Cees is o.a. bekend als oud IEX.NL columnist (Frank van Dongen) alwaar hij zowel de Dot.Com crisis als de kredietcrisis voorspelde en heeft tegenwoordig o.a. op de TodaysGroep.nl en Tradeidee.nl website wekelijks een column.

Succesvol beleggen door volgen van succesvolle beleggers - Harm van Wijk

 

Drs Harm van Wijk is er van overtuigd dat elke persoon een succesvolle belegger behulp kan zijn met van een proces in drie stappen genaamd ‘volg het spoor van de succesvolle belegger”. Tijdens deze presentatie onthult hij deze drie stappen. Dit proces is gebaseerd op het onderzoek van onderzoek van Dimson, Marsh en Staunton  van de London Business School. Deze inzichten worden gebruikt om het actuele beeld te analyseren op basis van technische analyse met concrete koop- en verkoopsignalen.

Harm van Wijk is een echte beleggingsexpert die te gast is geweest bij diverse programma’s op radio en TV waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.
Hij werkt samen met ondermeer SNS Bank, Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijft voor De Financiële Telegraaf, BeursPlaza en Beurs.nl.