Ons 73e Symposium ligt al weer achter ons. Ook nu was het weer een succes. Ruim 140 bezoekers hebben onze exposanten bezocht, de lezingen bijgewoond en niet het minst belangrijk, elkaar kunnen spreken. We bedanken alle bezoekers voor hun aanwezigheid en voor het meedoen aan onze enquête.

Hierover lees je in deze nieuwsbrief meer. Opvallend vond ik ook dat de organisatoren en het nieuwe bestuur al behoorlijk op elkaar ingespeeld blijken te zijn. In elk geval kregen we van bezoekers complimenten over het verloop van de dag. Een dag waar wij dus ook trots op mogen zijn. Graag zien we jullie op 21 maart 2020 weer terug in De Bilt.
 
 
In september heb ik jullie in de nieuwsbrief gevraagd om onderwerpen op te geven die je graag behandeld wilt zien door ons.
De reacties waren beperkt, maar tijdens ons symposium waren er des te meer. Ook dat zie je in de uitslag van onze enquête terug.

Aan die conclusies heb je niet zoveel als ze in de bureaula blijven liggen, daarom doen we ook concrete voorstellen. Daarbij hebben we jullie hulp nodig. De aanwezige beleggers, al of niet met veel ervaring hebben zich uitgesproken. De ervaren mensen onder ons blijken we erg hard nodig te hebben om onze minder ervaren leden te helpen. Van harte aanbevolen dus.

Het nieuwe bestuur gaat niet het hele pakket overhoop halen en wil dus graag de huidige activiteiten voortzetten. Het symposium als succesnummer blijft uiteraard bestaan. Er moeten wel nieuwe redacteuren en webmasters komen. Noblesse oblige, dus kom over de brug en help de andere leden. Je zal zien hoe leuk, leerzaam en dankbaar werk dat is.

Het succes van onze beleggingsclubs uit het westen en noorden van ons land is aansprekend. Zij helpen anderen al met veel plezier. Dat plezier gunnen we nog meer Hcc!-beleggers. Wie dus ook een club op wil richten onder de paraplu van onze interessegroep, kan zich melden. Het bestuur wijst een adviseur aan die je op weg helpt en zorgt dat je verder komt als het wat tegenzit of stimuleert als het mee zit. Wie durft?

Hans van Kleef, voorzitter.