..
68symp-max-logo-740x235.jpg
"Hoe als belegger voorbereid zijn op de Neuro en de Zeuro"
..

De Euro schudt op zijn grondvesten. De ECB haalt alles uit de kast om de Euro te redden. Draghi heeft dit zelf gezegd en voegt de daad bij het woord: de korte rente wordt gedrukt, obligaties van de overheden en bedrijven worden massaal opgekocht. Hoelang kan dit nog verder gaan? Italië zit op een schuld van 130% van haar bruto nationaal product. Zodra de rente stijgt, stijgt het begrotingstekort en moet de overheid nog meer staatsobligaties uitgeven. Durft de ECB die dan ook op te gaan kopen of zegt de harde kern in de ECB dan stop? Onvermijdelijk zal de Euro dan moeten splitsen, in elk geval in een Neuro en Zeuro.
Kunnen wij als belegger daarop inspelen en wat dan te doen?  Belangrijke vragen voor elke investeerder.
Een keur aan sprekers gaat hierop in. We hebben weer een boeiend programma!
Klik hier om direkt naar de inschrijfpagina te gaan
Op  beleggersonline.nl worden in de komende tijd alle details over dit symposium gepubliceerd.


Programma overzicht

10:00 - 10:45 Statenkamer
Zaterdag 25 maart 2017

Inschrijven - Klik hier

HCC Beleggen

Ledenvergadering

HCC-Beleggen-ALV148x160.jpg

11:05 - 11:50 Collenbergh zaal
11:05 - 11:50 Statenkamer
 Corné van Zeijl

(Actiam)
cornevanzeijl-LI-120x160.jpg
De toestand van de economie en de beurs
Jochem Baalmann
& Tjerk Smelt


(Indexus)
indexus-Jochem-Baalmann-Tjerk-Smelt180x160.png
Succesvol
Index beleggen
12:10 - 12:55 Collenbergh zaal
12:10 - 12:55 Statenkamer
Harry Klip
& Jan
Robert Schutte

(Optie Academy)
Harry-Klip-Jan-Robert180x160.png
Opties voor de ambitieuze belegger
Hendrik Oude Nijhuis
(Beterinbeleggen.nl)  
Hendrik-Oude-Nijhuis-120x160.jpg
Value Beleggen
13:30 - 14:15 Collenbergh zaal
13:30 - 14:15 Statenkamer
Harry Geels
& Frans Schreiber


(Blauwtulp)
frans-schreiber-en-Harry-Geels180x160.png
Alternatives in de portefeuille: waarom nu en welke dan?
Marian Hogeslag

(DoubleDividend)
Marian-Hogeslag120x160.png
Beleggen is simpel maar niet eenvoudig
14:35 - 15:20 Collenbergh zaal

Karel Mercx
(Beleggers Belangen)
Karel-Mercx120x160.jpg
Het huidige beursklimaat: alles wat u moet weten

 Einde 


De toestand van de economie en de beurs.
Corné zal tijdens zijn presentatie ingaan op de toestand van de economie en de beurs.

De gevaren, de risico’s de waardering en de mogelijkheden

cornevanzeijl-LI-120x160.jpgCorné van Zeijl schrijft, praat en presenteert over een breed vlak van beleggingsonderwerpen: macro-economie, de beurs in het algemeen, bedrijven, psychologie van beleggers en de effecten daarvan. Tot juli 2016 beheerde Van Zeijl bij ACTIAM de Nederland fondsen van SNS, Reaal en Zwitserleven. Samen goed voor een belegd vermogen van ruim € 1 miljard. Nu concentreert hij zich op de asset allocatie en buy side bedrijfsanalyse. Hij heeft viermaal de Gouden Stier gewonnen. Verder is hij columnist bij het Financieele Dagblad en een regelmatige gast bij BNR en RTLZ. Ook heeft hij twee boeken geschreven; Centen en Sentiment en 365 tegeltjeswijsheden voor de belegger.

ACTIAM is dé verantwoorde fonds- en vermogensbeheerder met een beheerd vermogen van 55,9 miljard euro (ultimo juni 2016). Wij bieden een compleet assortiment van beleggingsfondsen en beleggingsoplossingen. Van indexbeleggen tot en met impact investeren.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid: voor onze klanten en vanuit onze maatschappelijke rol.
Met onze fundamentele beleggingsbeginselen stellen we strikte eisen aan onze beleggingen. We hanteren een strenge en zorgvuldige selectie, zonder dat we concessies doen aan het financiële rendement.
Actiam161x54.pngOnze onderscheidende kracht is dat wij verantwoord ondernemen hebben doorgevoerd tot diep in onze processen. ACTIAM is hiermee toonaangevend. Een voorsprong waarin we blijven investeren. Meer dan één miljoen Nederlanders rekenen op ons.
Wij zijn dé verantwoorde fonds- en vermogensfondsbeheerder. 


Opties voor de ambitieuze belegger
Wij vertellen u: 
  • de 7 stappen tot succesvol optiebeleggen
  • Mogelijkheden met opties
  • Optiestrategie: Spread en driepoot

Harry-Klip-Jan-Robert180x160.pngHarry Klip Directeur OptieAcademy
Harry heeft Bedrijfseconomie gestudeerd in Groningen.
Harry heeft 10-tallen jaren ervaring als professionele optiehandelaar en heeft in 2000 een eigen marketmakers bedrijf opgericht. Daarnaast was hij geregeld beursanalist bij RTLZ. Bij Sigma Derivatives en Today's was hij directeur. In 2011 heeft hij OptieAcademy opgericht waarmee hij al honderden beleggers heeft gecoacht. Met hun service optieaanbevelingen heeft hij in 3 jaar een rendement van 70% gemaakt.

Jan Robert Schutte
Jan Robert Schutte is technical trader/coach bij OptieAcademy, heeft al honderden beleggers gecoacht en heeft zich gespecialiseerd in het traden met de Ichimoku Cloud Indicator. OptieAcademy heeft als doel het kennisniveau van beleggers te verhogen, in het bijzonder met opties.

OptieAcademy
OptieAcademy stelt zich ten doel van zowel beginnende als gevorderde beleggers betere optiebeleggers te maken door het aanbieden van gestructureerde producten en diensten: Opleidingstraject Opties en OptieAanbevelingen. OptieAcademy wil haar relaties heen om op een verantwoorde en efficiënte manier een optie-maal beleggingsresultaat te realiseren.
Logo-OptieAcademy-2016-440x91.pngOptieAcademy doet dit door:
  • Het 6-maands Opleidingstraject Opties
  • De abonneeservice met OptieAanbevelingen
  • Het organiseren van Seminars, Trainingen en Masterclasses
  • Het uitgeven van E-books over het handelen in opties en aandelen. 


Alternatives in de portefeuille: waarom nu en welke dan?
Harry Geels is de specialist voor Alternatives en vindt dat een beleggingsportefeuille voor minimaal 20% uit deze fondsen moet bestaan.
frans-schreiber-en-Harry-Geels180x160.pngHij gaat bewijzen dat toevoeging van deze fondsen voor meer rendement en/of minder risico zorgt voor uw portefeuille! Daarvoor neemt hij u mee door de geschiedenis van beleggen en bent u daarna overtuigd van waarom u uw portefeuille moet heroverwegen.

Daarna zal nader worden ingegaan op een Long/Short Strategie en Fonds:
Dutch Darlings. Frans Schreiber handelt deze strategie sinds 2009 voor private accounts en sinds 2015 voor het fonds Dutch Darlings. Deze strategie is gebaseerd op Behavioral Finance en niet op zijn specialiteit handelsmodellen.
Frans zal ingaan op hoe hij fondsen selecteert om long te gaan en welke aandelen hij rijp vindt om te shorten. De Dutch Darlings strategie handelt alleen fondsen op de Euronext.

Harry Geels een zeer bekende persoonlijkheid in de beleggerswereld. Hij is afgestudeerd in de Technische Analyse, is redacteur bij de Financial Investigator, schijft in beleggingsbladen, heeft een column als goeroe bij de Financiële Telegraaf en schrijft regelmatig wetenschappelijke artikelen, is partner en bestuurder bij de vermogensbeheerder Blauwtulp en is partner en bestuurder bij Elite Fund Management, een AFM beleggingsinstelling, die fondsen lanceert en goede traders zoekt om voor haar beleggers bovengemiddelde beleggingsresultaten te behalen.
Frans Schreiber is partner en bestuurder bij Elite Fund Management, managed drie beleggingsfondsen en handelt voor klanten private accounts vanaf een half miljoen Euro. Hij is specialist in het traden van handelssystemen sinds 1992. Daarnaast is hij onder andere beheerder van een long/short fonds "Dutch Darlings", dat sinds 2015 onder zijn beheer staat. Dit fonds is gebaseerd op Behavioral Finance. Deze strategie wordt door hem al toegepast sinds de jaren '90, maar is vastgelegd voor private accounts sinds 2009 en sinds 2015 voor het fonds. Het fonds staat onder toezicht van de AFM.

Elite Fund Management is een fondseninstelling, die beleggingsfondsen opricht en traders/managers in dienst neemt om deze fondsen te handelen. logo-EFM-310x130.png
Elite is snel gegroeid en verwacht eind dit jaar ongeveer een kleine 100 miljoen onder beheer te hebben. Elite is AFM gereguleerd, evenals de fondsen die onder haar beheer staan. Elite is gespecialiseerd in Alternatives. Onder haar hoede staan onder andere Long/Short Equity strategieën, CTA fondsen, Fund of Funds en Daytrading modellen. Momenteel wordt onderzocht Forex trading systemen en daar dan nieuwe fondsen om heen bouwen. 


Het huidige beursklimaat: alles wat u moet weten.
Karel-Mercx120x160.jpgKarel Mercx, beleggingsspecialist van Beleggers Belangen, laat u in tientallen grafieken zien wat volgens hem essentieel is om in het huidige beursklimaat te weten. Hij zal daarnaast aangeven wat de aantrekkelijkste beleggingen van het moment zijn.

Karel Mercx (1981) is sinds 1 september 2015 beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Hij werkte tussen 2007-2013 ook al voor Beleggers Belangen in de functie van redacteur. In de jaren 2013-2015 was Karel als beleggingsspecialist actief voor broker Lynx.

Karel is een bekend gezicht in het beleggerslandschap. Zo was hij in 2015 beleggingsspecialist bij het RTL-Z beurspel en kreeg hij in 2014 de titel beurstwitteraar van het jaar.

In 2013 won hij het grootste online beleggersdebat van Nederland.
Sinds 2013 zit Karel in het financiële panel van dagblad NRC, waar hij commentaar geeft in de zaterdagkrant op een stelling van de redactie. logo-BeleggrsBelangen-323x124.pngVerder is hij regelmatig in het land om lezingen te geven


Beleggers Belangen is een wekelijks verschijnend Nederlands tijdschrift en een website met informatie voor de particuliere belegger en wordt uitgegeven door Reed Business. 


Uitnodiging Algemene Leden Vergadering HCC Beleggen op 25 maart 2017

Aan: alle leden van de IG HCC-Beleggen
Van: Frans Schreiber, voorzitter HCC Beleggen

Beste HCC Beleggen leden,

Met klem wil ik jullie oproepen om de komende ALV bij te wonen op 25 maart 2017 in De Bilt.

De komende ALV wordt, naast interessant, ook belangrijk voor u als leden. Op deze ALV willen we namelijk onze  plannen voorleggen hoe wij HCC Beleggen voor de toekomst in willen gaan vullen.
Nu kunnen we gewoon doorgaan op de oude voet en als bestuur en actieve vrijwilligers doen wat we altijd goed gedaan hebben met misschien wat bijschaven hier en daar en dan houden we het nog wel een paar jaren vol. Maar dat is niet onze ambitie en hopelijk niet jullie wens.

Wat willen we dan? Wij, bestuur en vrijwilligers willen vooral naar jullie luisteren. Wat hebben jullie als HCC Beleggen leden nodig om meer rendement uit het lidmaatschap van HCC Beleggen te halen. Hierbij kun je dan denken aan informatie voorziening via de website, de nieuwsbrief en de jaarlijks terugkerende symposia dagen.

Maar wij denken dat wij meer kunnen betekenen voor jullie. Te denken valt hierbij aan het verzorgen van cursussen voor beginnende of gevorderde beleggers in de eigen regio. Ook kunnen we denken aan het geven van workshops met een centraal thema waarbij we gastsprekers uit kunnen nodigen die met onderwerpen aankomen die jullie aanspreken. Alles is mogelijk en bespreekbaar, schroom dan ook niet om jouw ideeën te ventileren op de ALV.

Het bestuur heeft ook een enquête ontwikkelt voor (aspirant-)leden om jullie ervaringen met HCC Beleggen en andere beleggingsinstrumenten als software en brokers te delen met ons. Het uitgangspunt hierbij is om HCC Beleggen als facilitaire partij te kunnen neerzetten voor de leden van HCC Beleggen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de continuïteit van HCC Beleggen gewaarborgd blijft en dat de ondersteuning naar de leden toe gewaarborgd blijft.

Kom daarom naar de ALV op 25 maart en laat je stem horen! Samen zorgen we dan voor een goed rendement!

Ben je niet in de gelegenheid om  naar de ALV te komen? Laat dan je stem horen via de enquête. De toekomst van HCC Beleggen gaat ook jou aan!

Met vriendelijke groeten,
Frans Schreiber
Voorzitter HCC Beleggen 


Succesvol Indexbeleggen.
Jochem Baalmann en Tjerk Smelt van Indexus nemen u mee in de wereld van het indexbeleggen.
Indexbeleggen, hoe pak je dat aan? Hoe maak je er een succes van? Wat zijn de valkuilen?
Is het beter om Actief of juist Passief te beleggen? Of is het een combinatie van beiden?
Wat zijn de risico’s en de voor- en nadelen van ETF’s?
Ook wordt er ingegaan op de verschillen en de overeenkomsten tussen modelportefeuilles en maatwerk beleggingsportefeuilles.

indexus-Jochem-Baalmann-Tjerk-Smelt180x160.pngJochem is een van de vier eigenaren van Indexus. Jochem is geregistreerd als DSI Beleggingsadviseur. Hij geeft regelmatig presentaties over diverse beursgerelateerde onderwerpen en maakt dagelijks de vertaalslag van uitgangspunten en doelstellingen naar een verantwoorde beleggingsportefeuille.
Jochem is geboren in een familie waar het vak hem met de paplepel is ingegoten. Hij heeft Rechten & Economie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie heeft Jochem bij drie grote banken gewerkt en is vervolgens bij een onafhankelijke vermogensbeheerder aan de slag gegaan.

Tjerk is geregistreerd als DSI Beleggingsadviseur. Hij geeft regelmatig presentaties over diverse beursgerelateerde onderwerpen en maakt dagelijks de vertaalslag van uitgangspunten en doelstellingen naar een verantwoorde beleggingsportefeuille.
Tijdens zijn studie heeft Tjerk bij diverse effectenbanken gewerkt en is vervolgens vanaf 1996 bij twee onafhankelijke vermogensbeheerder werkzaam geweest.
Tjerk schrijft regelmatig over diverse beursgerelateerde onderwerpen.

logo-indexus-246x162.pngIndexus is sinds 1997 specialist in Vermogensbeheer & Beleggingsadvies voor particuliere en zakelijke relaties.
Uw uitgangspunten en doelstellingen vormen altijd de basis voor het te voeren beleid en de samenstelling van uw portefeuille.
Indexus is volledig onafhankelijk; zij hebben geen 'eigen' producten en geen ander belang dan uw belang. Indexus kan gebruikmaken van alle soorten beleggingsinstrumenten om uw doelstellingen te realiseren, maar één van de expertises van Indexus is het beleggen in ETF’s (indextrackers). Dat doet Indexus al sinds de introductie van ETF’s in Europa in 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot de Experts in Indexbeleggen.

Voor u als belegger heeft Indexus twee mogelijkheden: www.indexus.nl en www.dexxi.nl 


Value-beleggen in theorie & praktijk.
Hendrik-Oude-Nijhuis120x160.jpgBestaat er een beleggingsstrategie die de aandelenmarkt verslaat? Jazeker… value-beleggen!
Deze sessie start met een korte presentatie over value-investing én hoe u deze strategie in de praktijk kunt toepassen. Vervolgens is er ruim gelegenheid voor vragen en discussie.

Aanwezig is drs. Hendrik Oude Nijhuis, auteur van de bestseller ‘Leer beleggen als Warren Buffett en medeoprichter van Beterinbeleggen.nl.
In geval u een persoonlijke kennismaking op prijs stelt, gelijkgestemde beleggers wilt ontmoeten of indien u specifieke vragen graag eens wilt voorleggen zorg er dan voor dat u deze sessie over value-beleggen zeker niet misloopt!

Hendrik Oude Nijhuis is een expert op het gebied van value investing en medeoprichter van Kingfisher Capital. Hij heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de investeringsstrategieën van value investors als Warren Buffett en is als bestuurslid actief geweest voor onder andere de beleggingsstudieclubs HCC Beleggen en B.S.C. Duitenberg.

Hendrik heeft Management, Economics & Law aan de Universiteit Twente gestudeerd en is auteur van de Nederlandstalige bestseller over Warren Buffett: "Leer beleggen als Warren Buffett - zijn beleggingsstrategie in theorie & praktijk".

Kingfisher Capital houdt zich bezig met business model & investment research. Via Beterinbeleggen.nl, het platform voor beleggers van Kingfisher Capital, worden beleggers  op een toegankelijke maar inhoudelijk gedegen wijze geïnformeerd over value-investing. .

De term ‘value-investing’ verwijst naar het beleggen in aandelen die op de beurs - ten onrechte - laag gewaardeerd zijn. Deze (te) laag gewaardeerde aandelen leveren gemiddeld een bovengemiddeld rendement op. Door gespreid in zulke aandelen te beleggen valt nog meer te profiteren van een extreem krachtig wiskundig verschijnsel: het ‘rente op rente’-effect oftewel exponentiële groei.  http://www.beterinbeleggen.nl/
BeterInBeleggen-760x56.jpg 


Beleggen is simpel maar niet eenvoudig.
Marian-Hogeslag120x160.pngVeel beleggers laten zich afleiden (of verleiden!) door de waan van de dag.
Lagere groei Frankrijk, inflatie gestegen in Duitsland, monetaire verruiming van ECB en al het overige realtime nieuws worden meegenomen in beleggingsbeslissingen.
Voor korte termijn beleggers misschien relevant maar wat is de bijdrage aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille?
Gaat het niet uiteindelijk om het bedrijf waarin je belegt?

Marian Hogeslag (1966) is sinds 1991 actief in de financiële sector, elf jaar bij Paribas Deelnemingen N.V. de participatiemaatschappij van BNP Paribas in Nederland en Paribas Conseil de Corporate Finance afdeling van BNP Paribas in zowel Amsterdam als Parijs en daarna is zij drie jaar werkzaam geweest als Director Corporate Finance bij Petercam Bank N.V. in Amsterdam. In 2005 heeft Marian ActivInvestor opgericht, welke op 1 april 2014 is gefuseerd met Double Dividend B.V. Marian Hogeslag is afgestudeerd in de Franse taal- en letterkunde, bezit NIMA-C en heeft diverse INSEAD en Amsterdam School of Finance cursussen gevolgd. Marian Hogeslag is co-auteur van 'Goudmijn, alles wat een vrouw moet weten over geld' en 'Met minder euro's door het leven'. Daarnaast schrijft zij periodiek een column en is zij commissaris bij GenebaProperties N.V.

DoubleDividend Management B.V.
DoubleDividend is een onafhankelijke specialist op het gebied van verantwoord beleggen en biedt vermogensbeheer op maat aan en is beheerder van duurzame beleggingsfondsen.

Kwaliteit
DoubleDividend staat voor kwaliteit. Kwaliteit van het beleggingsproces, kwaliteit van de beleggingen en kwaliteit van de organisatie.

Overtuiging
DoubleDividend belegt met de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille. Met de beleggingen willen we een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Concreet betekent dit dat we ESG (milieu, sociaal & goed ondernemingsbestuur) factoren integraal meenemen in onze beleggingsbeslissingen.

Betrokkenheid
DoubleDividend is betrokken bij de klant, de beleggingen en de maatschappij.
double-divident-453x88.pngWij beleggen zoals wij ook voor onszelf beleggen en alle partners beleggen een substantieel deel van hun vermogen in de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend. 


standhouder
Scotch Whisky International (SWI)

Scotch Whisky International (SWI),  een van de grootste spelers op de wereldmarkt, faciliteert beleggingen in zeldzame en hoogwaardige Single Malt Whisky’s. Wij bieden klanten uniek samengestelde portefeuilles met vaten, flessen of beide. Ons werkgebied is internationaal, momenteel hebben wij ambassadeurs in Nederland, België, Groot-Brittanië, China en Spanje.

scotch-whisky-int-logo.png
Scotch Whisky International
(SWI),  een van de grootste spelers op de wereldmarkt, faciliteert beleggingen in zeldzame en hoogwaardige Single Malt Whisky’s.

Wij bieden klanten uniek samengestelde portefeuilles met vaten, flessen of beide.
Ons werkgebied is internationaal, momenteel hebben wij ambassadeurs in Nederland, België, Groot-Brittanië, China en Spanje.

Whiskybelegger voldoet aan eisen AFM
Whiskybedrijf Scotch Whisky International (SWI) heeft een vergunning van de Autoriteit Financiël.e Markten (AFM) gekregen waarmee whisky kan worden aangeboden als beleggingsobject.
contact: 0031 631571075

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


standhouder
Stockpicker-signaal

Een gemiddeld resultaat van meer dan 24 procent per kwartaal, gerekend vanaf de dag dat het signaal uit gaat tot de hoogste koers in een driemaands periode, spreekt u dat aan?

Stockpicker-signaal selecteert aandelen die de komende drie maanden, naar verwachting, goed zullen presteren. U kunt als abonnee kiezen voor aandelen, maar als u daaraan de voorkeur geeft, kunt u ook voor opties of turbo’s gaan. De performance-berekening blijft echter gebaseerd op de ontwikkeling van de aandelen. Deze berekening is gebasserd op 1000 euro per aandeel en is uitsluitend bedoeld om een resultaat te kunnen bepalen. Dat resultaat gaat uit van verkoop van de aandelen op het gemiddelde van de hoogste koers in de driemaands periode en de slotkoers op de einddatum.

Jan Kolkman-wt120x160.gif Jan Kolkman, oprichter van Stockpicker-signaal, heeft tientallen jaren ervaring met de belegging in aandelen opgedaan bij een grote beleggingsmaatschappij en heeft zich daarna door het volgen van cursussen en heel veel lezen gespecialiseerd in technische analyse.

Hoe werkt het?
Stockpicker-signaal geeft twee maal per maand, op de eerste dinsdag van de maand en de derde dinsdag, een signaal af welke drie aandelen op dat moment interessant zijn om aan te kopen voor de komende drie maanden.

Stockpicker-signaal selecteert zijn aandelen uit een bestand van duizenden aandelen die genoteerd zijn op beurzen in Europa en/of Noord-Amerika.
Het resultaat van de hoogste koers in vergelijking met de startkoers was de afgelopen vier jaar gemiddeld meer dan 24 procent. Wanneer u er dan van uit gaat dat de koers na die drie maanden per saldo niet zou zijn veranderd, dan is het gemiddelde toch 12 procent. En dat is dus niet per jaar, maar in een kwartaal. Wanneer u besluit om een versnelling in te bouwen door gebruikmaking van opties of turbo’s of een groter bedrag dan 1000 euro per aandeel per keer te besteden, dan kan uw winst aanmerkelijk hoger uitvallen. Houd u er wel rekening mee dat die instrumenten alleen maar een versnelling van de koers-beweging veroorzaken. Zodra het aandeel het goed doet, dan doet een call oprtie of turbo long het beter.

Stockpicker-signaal kan u niet de garantie geven dat dit hoge resultaat ook in de toekomst behaald zal worden, maar we doen ons best.

U betaalt een abonnementsgeld van 300 euro per drie maands periode.
Er is dus geen sprake van een performance fee.

U kent wellicht de kreet dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst, maar ze geven wel aan waartoe het systeem van Stockpicker-signaal in staat is.
stockpicker-signaal-400x65gr.gif
Website: https://stockpicker-signaal.nl/                  Hebt U vragen ?  Komt U gerust naar onze stand! 


Hcc Beleggen interessegroep Noordbeleggen
groep Noordbeleggen is gestart in maart 2006 rond het beleggingsprogramma Vestics.Noordbeleggen
Inmiddelszijn wij verder gegaan in de boeiende wereld van het beleggen.
Zo doen we onze beleggingen op individuele basis en komen zo'n vijf keer per jaar bijeen. Het zijn 'interactieve' bijeenkomsten waarin nieuwtjes en ervaringen onder het genot van een kopje koffie worden uitgewisseld.
Naast het bespreken van het vaste onderwerp: de 'echte' portefeuille, komen ook onderwerpen als: ervaring met broker software, handelssystemen, indicatoren, werking van opties/turbo's enz aan bod.
Met als rode draad:
 - Selecteren van Aandelen.        - Selecteren van Opties.  - Werking en selectie van Turbo's - Selecteren van Beleggingsfondsen
Benieuwd? Kom kom gerust een keer kijken of het iets voor je is. Mail voor meer info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Hcc Beleggen interessegroep Computerbeleggersgroep-ZH
 
Computerbeleggersgroep-ZH
zh230x180.jpg HCC Beleggen IG Computerbeleggersgroep-ZH in de regio Zuid HollandSinds de oprichting in 2002 houden wij ons bezig met “Beleggen met behulp van de computer”. Het accent ligt daarbij op het vergroten van de kennis van het ontwikkelen en exploiteren van handelssystemen. Deze zijn vooral gebaseerd op methoden uit de kwantitatieve en statistische analyse. Uiteraard wordt daarbij ook aandacht besteed aan ondersteunende software. Regelmatig besteden we echter ook aandacht aan andere vormen van beleggen zoals Fundamentele analyse. Daarbij gaan we altijd uit van het beschrijven en bespreken van een gestructureerde aanpak die gebaseerd is op objectieve grondslagen. 
Wij komen 9 keer per jaar bijeen. Afwisselend in Berkel & Rodenrijs en Delft.
Klik hier voor meer info    Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Hcc Beleggen interessegroep CoSA
CoSA-370x215.png

CoSA, Computerondersteunde Selectie van Aandelen, gebaseerd op fundamentele analyse van bedrijven. Er wordt primair gekeken naar omzet, nettowinst, eigen vermogen, dividenden en winst per aandeel om de kwaliteit van een bedrijf te bepalen. Pas als het bedrijf kwalitatief aan minimum eisen voldoet wordt er naar de koersen gekeken.
Indien u meer wilt weten over de activiteiten van CoSA, kunt u de voorlopige CoSA-webpagina (klik hier), raadplegen of contact opnemen met de voorzitter: Jan van der Meulen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt zich met hetzelfde mailadres aanmelden voor het ontvangen van informatie, zoals de wekelijks verschijnende CoSA-nieuwsbrief en voor het verkrijgen van toegang tot de voor CoSA-leden beschikbare Europese CoSA/SSG-verzameling. 


HCC Beleggen organisatie
/images/banners/HCC-Beleggen-logo-2014-435x82.gif

Wat doe jij met je geld?
En met je vrije tijd?

Binnen HCC!beleggen zijn actieve vrijwilligers bezig die deel nemen aan bestuur en/of redactie, artikelen schrijven, hun kennis en kunde delen middels o.a. lezingen met andere beleggers, de website goed te laten functioneren, te helpen bij het organiseren van symposia en andere bijeenkomsten en meer. Ben jij een enthousiaste belegger?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van HCC!beleggen.


Meedoen?
Er is altijd behoefte aan vrijwilligers die zich met verschillende zaken willen bezighouden. Zo zoeken we o.a.  verschillende redacteuren voor diverse werkzaamheden, maar zijn we ook opzoek naar mensen die graag contacten onderhouden met bijvoorbeeld sprekers voor onze symposia.

Redacteuren
We zoeken redacteuren die zo’n een á twee uur per week willen besteden aan het aanleveren en op de website  plaatsen van content. Het gaat dan om onder meer artikelen over economische onderwerpen, specifieke beleggingsartikelen of andere interessante financiële onderwerpen.

Ook zoeken we redacteuren die zo’n zes uur per maand kunnen besteden aan het leveren en plaatsen van financieel -economische content voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Die nieuwsbrief moet natuurlijk ook in elkaar gezet worden. Ben je handig met een computer en heb je ongeveer vier uur per maand tijd, dan kun je je hiervoor aanmelden. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met het leveren van de content voor website en/of nieuwsbrief.

Contactpersonen
Heb je meer affiniteit met mensen dan met teksten? Wees welkom want we zijn ook naarstig op zoek naar sociaal bedreven, communicatief vaardige mensen die contacten met andere beleggers maar ook met bijvoorbeeld sprekers voor symposia willen onderhouden. Dit zal ongeveer twee uur van je tijd per maand kosten. Ook hiervoor wordt natuurlijk wel interesse in beleggen verwacht.

Heb je zin en tijd om mee te doen?, meld je dan aan via het het bestuur of de redactie van HCC!beleggen 


HCC de vereniging
Gezellig communiceren over uw hobby met andere liefhebbers!
HCC brengt u in contact met mensen met dezelfde interesses, via een van onze vele groepen van enthousiaste hobbyisten. pc-active-280x533.jpg
Als HCC-lid kunt u gratis bij een van deze groepen aansluiten (een paar groepen vragen een aanvullend bedrag), voor aansluiting bij meerdere groepen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Daarnaast is er het HCC-webforum en zijn er vele activiteiten, met uiteenlopende onderwerpen, die door het hele land worden georganiseerd.

Hulp!
Problemen bij het computergebruik? HCC levert u de oplossing!
Voor ondersteuning bij computerproblemen is er HCC!forums, een groot aantal cursussen op onze website en de telefonische helpdesk van HCC!hulp. Daarnaast zijn er nog tal van leden die andere leden helpen bij vragen over de digitale wereld.

Informatie!
HCC vertelt u alles over de digitale wereld! Via onze website en digitale nieuwsbrieven blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de computerwereld.
Het Internetblad blad HCC!nieuwsbrief informeert en adviseert over digitale producten en diensten.

PC-Active is het HCC verenigingsblad.
PC-Active is exclusief voor leden van HCC, er kan geen los abonnement op PC-Active worden afgesloten. Wel is PC-Active verkrijgbaar in de losse verkoop.

Snel uw lidmaatschap terugverdiend!
link naar aanmelden lidmaatschap op hcc.nlWord nu lid en profiteer van veel voordeel!
Profiteer van onderstaande voordelen die het HCC-lidmaatschap biedt.
De contributie voor het HCC-lidmaatschap heb je snel terugverdiend, het ledenvoordeel kan oplopen tot € 400,-! Vind alle voordelen, diensten en verdere informatie via de Lidmaatschappagina op de HCC site

Deze info is van 17 maart 2017 voor meest recente informatie kijk op: https://www.hcc.nl 


Een entreebewijs voor het 68-ste HCC Beleggen Symposium kunt
 u bestellen door u aan te melden via de HCC! website

Klik hier om u aan te melden
Het HCC Beleggen Symposium
wordt gehouden in:
Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL  De Bilt Bekijk ligging >>
nederland
Laat de route zien in een nieuw venster


Voor een uitgebreide routebeschrijving ga naar onze website of Klik hier