..
logo66-final-740x188.png
"Hoe te beleggen in turbulente tijden?"
Inhoud
..

Hoe te beleggen in turbulente tijden?
Dit beleggingsjaar kenmerkt zich door een turbulente start.
Op het komende 66ste symposium op 2 april 2016  zal deze turbulentie de rode draad zijn.

Wilt u, zoals een van de bekende beleggingsadviseurs recent aanbeval, alles in cash stoppen of moet u juist vasthouden aan uw beleggingsplan?
Of wilt u iets geheel nieuws toevoegen aan u beleggingen zodat u een grotere diversificatie krijgt?

Op deze en andere zaken zullen de sprekers, elk vanuit hun eigen invalshoek, ingaan. Ze spreken over de markt turbulentie en op manieren hoe daar mee om te gaan.
Door een  diversiteit van sprekers zult u met een groot aantal, vaak van elkaar verschillende, ideeën naar huis gaan. U kunt deze dan zelf direct, afhankelijk van uw eigen situatie, inpassen en toepassen in uw beleggingen.

Ook zijn er zoals altijd weer een groot aantal leveranciers aanwezig die u graag wegwijs maken in de door hun geboden diensten. Als altijd is het HCC Beleggen symposium in De Bilt bij uitstek geschikt, mede door de locatie, om de door u in de loop van de jaren opgedane contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen.
Inschrijven
Bent u HCC Lid      klik hier                 -              Bent u geen HCC Lid     klik hier ^  Inhoud


Lezingen schema
"Hoe te beleggen in turbulente tijden?"

     Collenbergh zaal StatenKamer
10:00 - 10:45

Bart Vemer
(Voordegroei)

Bart_Vemer_MG_4044-120x160.jpg
Crowdfunding als serieuze beleggingsvorm
HCC Beleggen
HCC-Beleggen-ALV148x160.jpg
ALV
PAUZE 10:45 - 11:05

11:05 - 11:50
Willem Okkerse
(Ok Score institute)
Willem-Okkerse-120x160.jpg
Verder kijken dan de jaarrekening
Mark Tijms, Ton Straver
(Lynx)
MarkThijms-en-TomStraver150x160.jpg
Uw portefeuille verzekeren in turbulente tijden
PAUZE 11:50 - 12:10

12:10 - 12:55
Ruud Smets
(Theta capital)
foto-ruud-smets120x160.gif
Gaat het hedge funds lukken te profiteren van de onrust?
Ronald Kok
(Analist.nl)
Ronald-Kok-Analist-nl-120x160.gif
Voor beleggen is Fundamentele Analyse(FA) een must!
PAUZE 12:55 - 13:30

13:30 - 14:15
Niels Faassen 
(Morningstar, Inc.)
Niels-Faassen-Morningstar-20150319-120x160.gif
Duurzaam beleggen: waar moet u op letten?
Hendrik Oude Nijhuis
(Kingfisher Capital)
Hendrik-Oude-Nijhuis120x160.jpg
Value investing: theorie, actualiteit en concrete selecties
PAUZE 14:15 - 14:35

14:35 - 15:20
Aat Schornagel
Aat-Schornagel120x160.jpg
Handelsalgoritmen voor (dag) opties: verrassende conclusies over de keuze van opties bij het systematisch handelen en onverwacht krachtige patronen voor handels- strategieën met opties.
Klik op de naam van de spreker om meer over hem en zijn voordracht te lezen


*Onder de naam van de spreker staat de titel van zijn presentatie. ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Bart Vemer
10:00 - 10:45 - Collenbergh zaal
Crowdfunding als serieuze beleggingsvorm
Bart_Vemer_MG_4044-120x160.jpgCrowdfunding heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een serieus financieringsinstrument. Veel beleggers hebben dit alternatief nog niet in het vizier als aanvullende investeringsvorm. Terwijl dit, vooral in deze turbulente tijden, zeer interessant kan zijn. Rendementen van 8% zijn geen uitzondering.

Tijdens deze presentatie vertelt Bart Vemer van Voordegroei over de verschillende vormen van Crowdfunding, welke mogelijkheden dit fenomeen biedt en ook de risico’s worden besproken. Volgens Bart heeft deze vorm van financieren de toekomst en is de groei van de afgelopen jaren slechts het begin van een nieuw hoofdstuk binnen de financiële markten.

Bart Vemer is al twintig jaar werkzaam in de beleggingswereld. Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werkt hij achtereenvolgens bij Van Lanschot Bankiers, Fortis Investments en BNP Paribas Investment Partners. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de marketing en sales van beleggingsfondsen in de BeNeLux. Uit ervaring weet hij dat de financiële wereld snel verandert en dat leidt volgens hem tot veel nieuwe kansen. Hij ziet Voordegroei als het antwoord op deze verandering.
VoorDeGroei-logo229x173.jpg

Voordegroei is een online platform, dat groeiondernemers en investeerders samenbrengt.
Voordegroei biedt ondernemers de mogelijkheid om buiten de banken om aan financiering te komen.
Daarnaast biedt Voordegroei Investeerders de mogelijkheid om direct te investeren in Nederlandse groeibedrijven, gecombineerd met een aantrekkelijk rentepercentage ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Willem Okkerse
11:05 - 11:50 - Collenbergh zaal
Verder kijken dan de jaarrekening.
Willem-Okkerse-120x160.jpgWillem Okkerse zal in zijn presentatie ingaan op de achtergronden van zijn wetenschappelijk onderzoek in 1995-2000 alsmede het aanvullende onder­zoek tussen 2000-2003 in relatie tot de AEX. Tevens zal er een link worden gelegd met dezelfde uitkomsten van het onderzoek van Dr. Walkshäusl van de Universiteit van Regensburg uit 2013.

Willem D. Okkerse (1946) begon in 1995 na in 1989 cum laude zijn MBA te hebben behaald aan een PhD onderzoek dat in 2000 de OK-Score ® opleverde. Voordien was hij voorzittend partner van een adviesgroep gespecialiseerd in strategie en corporate finance en bekleedde gedurende 1995-2000 o.a. de functie van CFO van de milieu organisatie Green Cross van Mikhail Gorbachov.

ITLC-logo_OKSCORE200x200.png
Willem Okkerse is CEO van het OK-Score Institute in Rotterdam en Brussel, alsmede vennoot partner en Chairman Rating Committee van het European Rating House in Brussel.
Zie : www.ok-score.eu en www.europeanratinghouse.eu/index.php/en/

Voor een samenvatting van de kwaliteiten van de OK-Score wordt verwezen naar het officiële door externe compliance opgemaakte assessment rapport. Accuracy_Of_The_OK-Score_Mode_2000-2015_30092015.pdf ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Mark Tijms en Tom Straver
11:05 - 11:50 - StatenKamer
Uw portefeuille verzekeren in turbulente tijden
Het zijn onrustige tijden op de beurs. Het platform van LYNX biedt uitgebreide mogelijkheden u hier tegen te beschermen. In deze presentatie laten wij u kort zien hoe u zelf op mark-Tijms-mvb2015-09-22-0102-120x160.jpgeen eenvoudige wijze uw portefeuille kunt beschermen tegen plotselinge of langdurige koersdalingen. Daarnaast biedt LYNX Vermogensbeheer u de mogelijkheid het handelen helemaal uit handen te nemen.

Mark Tijms, Msc Finance. Sinds 2010  ben ik werkzaam voor LYNX. Vanaf dag één ben ik de beurs nauwlettend gaan volgen en heb ik zowel volatiele als rustige tijden op de beurs meegemaakt. Naast de dagelijkse werkzaamheden bij LYNX schrijf ik maandelijks artikelen over ’s werelds grootste beleggers en geef ik zo nu en dan presentaties op verschillende evenementen. Momenteel probeer ik mij vooral te ontwikkelen als lange termijnbelegger, maar doordat ik dagelijks de beurs in de gaten kan houden, verlies ik ook de korte termijn bewegingen niet uit het oog.

Tom Straver, sinds 2014 ben ik werkzaam voor LYNX. In deze tijd heb ik veel contact gehad met onze klanten en heb ik meerdere seminars over het handelssysteem van LYNX gegeven. Sinds januari heb ik de overstap gemaakt naar LYNX Vermogensbeheer. Tom-Straver-mvb2015-09-22-0078-120x160.jpgZelf ben ik van mening dat menselijke emoties de slechtste raadgever is in uw beleggingskeuzes. De geautomatiseerde handelssystemen van LYNX schakelen deze emoties volledig uit en dat komt ten goede van het rendement. Ik zal u vertellen waarom kwantitatief beleggen interessant kan zijn als diversificatie van uw beleggingsportefeuille. 

Welke online broker kunt u het beste kiezen? In 2006 stonden Jeroen Kramer en Rogier Groen als particuliere belegger voor diezelfde keuze. Zij kwamen na grondig onderzoek tot de conclusie dat geen enkele Nederlandse aanbieder het totaalpakket kon bieden dat zij dachten nodig te hebben om succes te hebben op de beurs. In juli 2007 startte de eerste belegger bij LYNX met handelen. Binnen twee jaar wist LYNX ook naar België en Duitsland uit te breiden met in beide landen een eigen kantoor. Inmiddels is LYNX ook actief in Tsjechië, Finland en Frankrijk. Vorig jaar hebben we de 35.000ste rekening weten te openen en nog steeds komen er maandelijks steeds meer nieuwe klanten bij. LYNX blijft haar services en product uitbreiden, zo is begin dit jaar een nieuwe webtrader (LYNX Basic)  beschikbaar gesteld.
Naast de zeer scherpe tarieven bij LYNX kunt u een uitgebreide en persoonlijke service verwachten. Onze beleggingsexperts nemen voor al uw vragen graag uitgebreid de tijd. Met gebruik van onze hulp op afstand verbinding nemen wij het gehele handelssysteem persoonlijk met u door. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk aan de slag. Lynx_logo238x85.gifWij zijn er zowel voor de belegger die op zoek is naar een betrouwbaar platform met uitgebreide analyse- en handelsmogelijkheden als voor de belegger die op zoek is naar eenvoud en overzicht bij het handelen. Vooral in turbulente tijden biedt LYNX u uitgebreide handelsmogelijkheden om u te beschermen tegen de gevaren van volatiele tijden.
 ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Ruud Smets
12:10 - 12:55 - Collenbergh zaal
Hoe de grote namen in de hedge fund industrie omgaan met de turbulentie in de markten
foto-ruud-smets120x160.gifRuud zal in zijn presentatie bespreken hoe hedge funds binnen hun verschillende strategieën de huidige markten benaderen.

Aan de hand van actuele voorbeelden zal hij laten zien hoe een aantal van de meest vooraanstaande hedge funds de afweging maken tussen kapitaalbehoud en het inspringen op beleggingskansen.
Ruud zal uitleggen hoe hij en zijn team deze fondsen selecteren en beoordelen en hoe zij middels de innovatieve fondsstructuur van het Legends Fund hun beleggers toegang kunnen bieden tot hedge funds die zeer selectief zijn in het toelaten van externe investeerders..

Ruud Smets voltooide zijn opleidingen Informatietechnologie en Beleggingstheorie aan Tilburg University. Hij is tevens een Chartered Alternative Investment Analyst. Ruud was werzkaam bij NIBC en FundPartners.  Sinds 2005 is Ruud werkzaam bij Theta Capital Management B.V. en als portfolio manager verantwoordelijk voor het beheer van zowel individuele maatportefeuilles als van het Legends Fund.

Theta Capital Management is de oudste en grootste onafhankelijke hedge fund specialist in Nederland. logo-legendsfund364x109.pngHet bedrijf is in 2001 opgericht met het doel portefeuilles van hedge funds te beheren. Naast het Legends Fund, beheren wij ook individuele maatportefeuilles voor grote professionele partijen.
Voor meer informatie: www.legendsfund.nl ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Ronald Kok
12:10 - 12:55 - StatenKamer
Versla de ETF's en de beleggingsfondsen met aandelenscreeners.
Ronald-Kok-Analist-nl120x160.gifDoor het gebruik van aandelenscreeners wordt het voor de belegger eindelijk mogelijk om het hele beleggingspectrum binnen een paar seconden te screenen op de belangrijkste variabelen.

Ronald Kok van Analist.nl zal de eenvoudige werking, de voordelen en de historische rendementen van de meest rendabele aandelenscreeners aan u voorleggen.

Een aandelenscreener is niets anders dan een filtering van aandelen op bepaalde criteria zoals de koers/winst-verhouding, het dividendrendement, de schuldgraad, omzetgroei etcetera.
Historisch gezien zijn er grosso modo een tiental van dergelijke criteria die aandelenrendementen konden verklaren. Daarom focussen wij ons puur op deze criteria en raden wij beleggers aan alle andere zaken te negeren.


Ronald Kok, studeerde onder andere aan de HEAO's in Utrecht en Arnhem, aan de University of the Western Cape in Kaapstad, aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en rondde in 2008 zijn VBA opleiding af. Ronald Kok publiceert geregeld onderzoeken over beleggingen en schrijft o.a. voor De Standaard en de VFB. Specialismen van Ronald zijn value beleggen en het uitvoeren van de 'covered call' strategieën. Daarnaast is Ronald lid van de VBA redactie.

analist.nl220x62.png
Analist.nl is het beleggingsplatform van Nederland dat zich richt op professionele beleggingsinformatie. Het bedrijf is medio 2005 opgericht en is nu uitgegroeid tot de enige aanbieder van aandeleninformatie van bijna heel beursgenoteerd Amerika, Europa en Rusland. ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Niels Faassen
13:30 - 14:15  -  Collenbergh zaal
Duurzaam beleggen: waar moet u op letten?
Niels-Faassen-Morningstar-20150319-120x160.gifDuurzaam beleggen is in Nederland relatief populair onder beleggers. Er zijn echter vele tinten groen voor duurzame beleggingen.
Tijdens deze presentatie zal Niels Faassen, fondsanalist bij Morningstar dieper ingaan op de Morningstar Sustainability Rating en hoe deze duurzaamheid rating beleggers kan helpen bij hun keuze voor een duurzaam beleggingsfonds.
Verder heeft Morningstar de portefeuilles onderzocht van een aantal duurzame wereldwijde aandelenfondsen. Wij laten u zien hoe de integratie van duurzaamheid in de praktijk sterk blijkt te verschillen. Beleggers doen er dan ook goed aan om te kijken hoe en waarin wordt belegd.
 
Niels Faassen is ruim tien jaar werkzaam in de beleggingsindustrie en werkt sinds 2012 als fondsanalist bij Morningstar. Voor Morningstar beoordeelt hij beleggingsfondsen op kwalitatieve criteria en voorziet ze van een Morningstar Analyst Rating. Hij houdt zich voornamelijk bezig met obligatiefondsen. Hiervoor heeft hij onder andere voor SNS REAAL en ABN AMRO gewerkt. Morningstar-LOGO_red_3rgbpc.png

Morningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek. Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken.

Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam opgericht en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd. De website biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland. ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Hendrik Oude Nijhuis
13:30 - 14:15 - StatenKamer
Value investing: theorie, actualiteit en concrete selecties
Hendrik-Oude-Nijhuis120x160.jpgAandelen presteren de laatste tijd slecht. En value-aandelen nog slechter. Werkt ‘value investing’ eigenlijk nog wel?
Aanwezig zijn drs. Hendrik Oude Nijhuis en ir. Björn Kijl, de oprichters van Beterinbeleggen.nl en auteurs van de bestseller ’Leer beleggen als Warren Buffett’.
Tijdens deze sessie wordt ingegaan op de filosofie achter ‘value investing’. Wat te denken van de recente jaren van underperformance? Ter sprake komen ook concrete selecties van value-aandelen en uiteraard is er gelegenheid voor vragen en discussie.

Hendrik Oude Nijhuis is een expert op het gebied van value investing en medeoprichter van Kingfisher Capital. Hij heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de investeringsstrategieën van value investors als Warren Buffett en is als bestuurslid actief geweest voor onder andere de beleggingsstudieclubs HCC Beleggen en B.S.C. Duitenberg.

Hendrik heeft Management, Economics & Law aan de Universiteit Twente gestudeerd en is auteur van de Nederlandstalige bestseller over Warren Buffett: "Leer beleggen als Warren Buffett - zijn beleggingsstrategie in theorie & praktijk".

Kingfisher Capital houdt zich bezig met business model & investment research. Via Beterinbeleggen.nl, het platform voor beleggers van Kingfisher Capital, worden beleggers  op een toegankelijke maar inhoudelijk gedegen wijze geïnformeerd over value-investing. .

De term ‘value-investing’ verwijst naar het beleggen in aandelen die op de beurs - ten onrechte - laag gewaardeerd zijn. Deze (te) laag gewaardeerde aandelen leveren gemiddeld een bovengemiddeld rendement op. Door gespreid in zulke aandelen te beleggen valt nog meer te profiteren van een extreem krachtig wiskundig verschijnsel: het ‘rente op rente’-effect oftewel exponentiële groei.  http://www.beterinbeleggen.nl/
BeterInBeleggen-760x56.jpg ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Aat Schornagel
14:35 - 15:20 - Collenbergh zaal
Handelsalgorithmen voor (dag) opties: verrassende conclusies over de keuze van opties bij het systematisch handelen en onverwacht krachtige patronen voor handelsstrategieën met opties.
Aat-Schornagel120x160.jpgTradingsystemen die gebruik maken van algorithmen op basis van koerspatronen zijn gemeen goed geworden bij gebruik van aandelen , ETF’s, futures etc.
Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijk aan te tonen dat systematisch long gaan na 3 dagen van koersdaling en weer sluiten na positief doorkruisen van een voortschrijdend gemiddelde, of het raken van een stop-loss, tot goede resultaten leidt  wanneer gebruik gemaakt wordt van futures, ETF’s etc. in termen van rendement/risico.
Maar hoe zou het uitpakken als bij de koop en verkoopsignalen opties gebruikt worden ? Of combinaties van opties zoals (debit) spreads, butterflies of condors ?
In een eerdere voordracht lag de focus op handelsalgorithmen waarbij opties gekocht worden. In deze nieuwe voordracht worden ook algorithmen en koerspatronen besproken waarbij opties geschreven worden en optiecombinaties gebruikt worden.
 
In de voordracht komen de volgende onderwerpen aan bod:
 •     Waaromhandelsalgorithmen met opties vaak meer rendement per eenheid risico opleveren dan handelsalgorithmen met futures, ETF’s of aandelen.
 •     Waarom opties kopen bijna altijd meer rendement per eenheid risico oplevert dan opties schrijven (verkopen)
 •     Waarom kortlopende (dag) opties bijna altijd meer rendement per eenheid risico opleveren dan langer lopende opties
 •     Vaak wordt beweerd: koop in-the-money opties met lange looptijd, en verkoop out-of-the money opties met korte looptijd. Maar klopt dat wel ?
 •     Een kijkje in een groot domein van interessante nieuwe koerspatronen en handelsstrategieën waarbij geen gebruik wordt gemaakt van een stop-loss. Bij gebruik van futures zijn dit soort strategieën niet interessant, maar bij opties des te meer !
Aat Schornagel is wiskundige en heeft 23 jaar lang voor Shell over de wereld gezworven.  In Londen was hij o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een geautomatiseerd beleggingssysteem voor het Shell Pensioenfonds.  Aat heeft ruim 20 jaar ervaring als ontwikkelaar van trading systemen met een focus op (dag)opties ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


HCC Beleggen ALV
10:00 tot 10:45 - StatenKamer
HCC-Beleggen-ALV148x160.jpgDe Algemene Ledenvergadering van i.g. HCC Beleggen d.d. 2 april 2016
Agenda:
 1. Opening en vaststellen agenda
 2. Mededelingen en ingekomen stukken
 3. Notulen Algemene Ledenvergadering  maart 2015
 4. Jaarverslag over 2015
 5. Verslag kascommissie over 2015
 6. Plannen voor 2016
 7. Rondvraag
 8. Sluiting
*Stukken vind u binnenkort terug in de download sectie van de HCC Beleggen website ^  Lezingen schema        ^  Inhoud


Standhouders ^  Standhouders                ^  Inhoud


Analist.nl - Het beleggingsplatform met essentiële beleggingsinformatie
standhouder
Analist.nl is het beleggingsplatform dat beleggers essentiële beleggingsinformatie gratis aanbiedt.
Analist-magazine175x228.jpgWij coveren bijna alle beursgenoteerde bedrijven in de VS, Europa en Rusland.
Op ons platform treft u naast historische koers- en financiële informatie ook waarderingen, rendementen, adviezen en veel achtergrondinformatie.

Bij de stand treft u o.a. presentaties van ons platform, het maandblad Analist Journaal en onze researchdienst AnalistPro.
Via AnalistPro kunt u eindelijk op het niveau van een professionele belegger acteren.
AnalistPro analyseert  de Amerikaanse en Europese aandelen door middel van de beste aandelenscreeners. Daarnaast biedt AnalistPro ook optie-analyses om heel eenvoudig de meest interessante 'covered-call' strategieën te hanteren.

Analist.nl is in 2005 opgericht en is Nederland's enige professionele beleggingswebsite met toegang tot alles op het gebied van aandelen- en opties.

analist.nl220x62.pngAnalist.nl genereert haar inkomsten o.m. via advertenties die worden geplaatst op de website en in de nieuwsbrieven.
Heeft u interesse om te adverteren, dan neemt u contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tot ziens op onze stand!
 ^  Standhouders        ^  Inhoud


Foxware - Beleggingssoftware
standhouder
Foxware Beleggingssoftware is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde software voor beleggers die handelen in opties en futures.

Optiemaat
Wij demonstreren ons optieanalyse-programma OPTIEMAAT. Dit pakket ondersteunt al bijna 25 jaar vele (optie)beleggers bij het onderbouwen van hun beleggingsbeslissingen.
 
Het programma beschikt over een uitgebreide functionaliteit en u kunt elke positie, bestaande uit opties en/of futures en/of onderliggende waarden, moeiteloos opbouwen en beoordelen op rendement, risico en gevoeligheid voor alle (optie)prijsbepalende factoren.
 
Adviezen
Foxware-update1-170x236.gifDe module “Adviezen” stelt u in staat om, gebaseerd op uw visie op toekomstige onderliggende koersontwikkelingen, de meest winstgevende optiestrategieën te genereren.

Back Track
De module “BackTrack(e-o-d)” beschikt over een database met ruim 7+ jaar end-of-day optiehistorie van alle Euronext optiefondsen. Op basis hiervan kunt u “terug in de tijd” en uw posities uit het verleden naspelen en/of overdoen, maar ook “nieuwe” posities opzetten en de resultaatontwikkeling hiervan door de tijd heen volgen (backtest). Hiermee kunt u lering trekken uit het handelen op basis van “echte” beursgegevens zonder dat daarbij ook “echt” geld op het spel staat.
De module “BackTrack(intra-day)” gaat nog een stap verder. Deze biedt u de unieke mogelijkheid de historische optiedatabase uit te breiden met intra-day optienoteringen met een instelbaar interval van (minimaal) 30 minuten! Ook de noteringen op uw handelsmomenten worden hierin vastgelegd.
 
Realtime
Het pakket werkt met realtime beurskoersen, maar kan desgewenst ook functioneren met end-of-day noteringen.

In elk beursklimaat, óók in het huidige, bieden opties uitstekende mogelijkheden voor het behalen van een positief beleggingsresultaat.
OPTIEMAAT, als betrouwbaar en geavanceerd “gereedschap”, vormt hiervoor de basis ^  Standhouders                ^  Inhoud


LYNX - Beleggen met een voorsprong
standhouder
LYNX Beleggen met een voorsprong
Met LYNX als uw broker heeft u toegang tot het meest geavanceerde handelsplatform van Nederland. Gecombineerd met ons persoonlijke service en educatie heeft u alle tools om succesvol te beleggen.

Kom langs bij onze stand en wij geven u graag een demonstratie van ons platform. Ons handelsplatform is zeer flexibel en eenvoudig in te richten naar uw persoonlijke handelsinteresses. De aanwezige medewerkers hebben een breed kennisniveau over alles wat de beurs te bieden heeft en vertellen u graag wat LYNX speciaal voor u kan betekenen.

Actie LYNX zelf beleggen
Iedereen die naar de LYNX stand komt en daar ter plekke zijn rekening opent ontvangt €200 transactietegoed die de eerste drie maanden na het openen van de rekening te besteden is.

LYNX Vermogensbeheer biedt u de mogelijkheid om zeer gemakkelijk en zonder technische knowhow deel te nemen aan professionele automatische handelssystemen. Een computer die via algoritmes automatisch op de beurs belegt? Beleggen zonder dat er een vinger aan te pas komt? Waarschijnlijk heeft u recent weleens over de nieuwe trend op de beurs gehoord: beleggen via automatische handelssystemen. LYNX Vermogensbeheer geeft u de mogelijkheid om mee te doen met kwalitatief hoogwaardige automatische handelssystemen vanaf € 15.000. Op onze stand vertellen wij u hier graag meer over.

lynx-logo420x77.pngWelke online broker kunt u het beste kiezen?
In 2006 stonden Jeroen Kramer en Rogier Groen als particuliere belegger voor diezelfde keuze. Zij kwamen na grondig onderzoek tot de conclusie dat geen enkele Nederlandse aanbieder het totaalpakket kon bieden dat zij dachten nodig te hebben om succes te hebben op de beurs.
In juli 2007 startte de eerste belegger bij LYNX met handelen. Binnen twee jaar wist LYNX ook naar België en Duitsland uit te breiden met in beide landen een eigen kantoor. Inmiddels is LYNX ook actief in Tsjechië, Finland en Frankrijk. Vorig jaar hebben we de 35.000ste rekening weten te openen en nog steeds komen er maandelijks steeds meer nieuwe klanten bij. LYNX blijft haar services en product uitbreiden, zo is begin dit jaar een nieuwe webtrader (LYNX Basic)  beschikbaar gesteld.  Kijk ook op onze website lynx.nl ^  Standhouders                ^  Inhoud


Morningstar - Geen beleggingsbeslissing zonder Morningstar
standhouder
Morningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek.

Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken.

Producten en diensten
Wij bieden een uitgebreide waaier van internetproducten, software en producten in drukvorm voor particuliere beleggers, financieel adviseurs en institutionele cliënten over de hele wereld.
Morningstar is een vertrouwde bron voor inzichtelijke informatie in een waaier van beleggingsdisciplines. Met activiteiten in 27 landen bieden wij momenteel gegevens over ongeveer 500.000 beleggingsproducten.

Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam geopend en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd.

Website
De website www.morningstar.nl biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland.
/images/symp63/MLOGO_red_5rgb-374x82.jpg
Ook biedt de site onafhankelijke redactionele informatie van analisten en journalisten van Morningstar in Amsterdam en over de hele wereld.
 ^  Standhouders                ^  Inhoud


Voordegroei - Online platform
standhouder
Voordegroei is een online platform, dat groeiondernemers en investeerders samenbrengt. Voordegroei biedt ondernemers de mogelijkheid om buiten de banken om aan financiering te komen. Daarnaast biedt Voordegroei Investeerders de mogelijkheid om direct te investeren in Nederlandse groeibedrijven, gecombineerd met een aantrekkelijk rentepercentage!
 
Voor beleggers bieden wij:
 • Gemiddeld rendement van  8%
 • Maandelijkse uitkering
 • Zorgvuldige screening
Op onze stand kunt u informatie krijgen over deze nieuwe vorm van beleggen, antwoord krijgen op al uw vragen over crowdunding en kennis maken met de mensen achter Voordegroei!
VoorDeGroei-logo229x173.jpg

Voordegroei
is een online platform, dat groeiondernemers en investeerders samenbrengt.
Voordegroei biedt ondernemers de mogelijkheid om buiten de banken om aan financiering te komen.
Daarnaast biedt Voordegroei Investeerders de mogelijkheid om direct te investeren in Nederlandse groeibedrijven, gecombineerd met een aantrekkelijk rentepercentage ^  Standhouders                ^  Inhoud


Theta Capital Management:  de hedge fund specialist en beheerder van het Legends Fund
standhouder
Er zijn in de wereld een handvol uitzonderlijke fondsbeheerders die hebben bewezen op de lange termijn consistent goede beleggingsresultaten te kunnen halen. Deze fondsen opereren veelal in de luwte en het is lastig toegang tot ze te krijgen. Bij Theta Capital richten we ons op het vinden van deze topbeleggers.
Binnen het Legends Fund investeren we in een portefeuille van 11 fondsen die tot de meest afzonderlijke beleggers ter wereld behoren. Het unieke aan het Legends Fund is dat het door haar beursnotering voor iedereen toegankelijk is. Meer informatie vindt u op www.legendsfund.nl.

Theta Capital Management is de grootste onafhankelijke hedge fund specialist van Nederland. Sinds onze oprichting in 2001 beheren wij hedge fund portefeuilles voor een aantal van Nederlands’ grootste family offices, stichtingen en instituten. In 2010 zijn we gestart met het Legends Fund.

logo-legendsfund364x109.png Wij zien uw graag bij onze stand waar portefeuillebeheerder Ruud Smets u alles over het Legends Fund kan vertellen.
U kunt hier Legends Fund materialen verkrijgen en u aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.legendsfund.nl ^  Standhouders                ^  Inhoud


HCC de vereniging
standhouder
Gezellig communiceren over uw hobby met andere liefhebbers!
HCC brengt u in contact met mensen met dezelfde interesses, via een van onze vele groepen van enthousiaste hobbyisten. pc-active-280x533.jpg
Als HCC-lid kunt u gratis bij een van deze groepen aansluiten (een paar groepen vragen een aanvullend bedrag), voor aansluiting bij meerdere groepen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Daarnaast is er het HCC-webforum en zijn er vele activiteiten, met uiteenlopende onderwerpen, die door het hele land worden georganiseerd.

Hulp!
Problemen bij het computergebruik? HCC levert u de oplossing!
Voor ondersteuning bij computerproblemen is er HCC!forums, een groot aantal cursussen op onze website en de telefonische helpdesk van HCC!hulp. Daarnaast zijn er nog tal van leden die andere leden helpen bij vragen over de digitale wereld.

Informatie!
HCC vertelt u alles over de digitale wereld! Via onze website en digitale nieuwsbrieven blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de computerwereld.
Het Internetblad blad HCC! Webzine informeert en adviseert over digitale producten en diensten.

PC-Active is het HCC verenigingsblad.
PC-Active is exclusief voor leden van HCC, er kan geen los abonnement op PC-Active worden afgesloten. Wel is PC-Active verkrijgbaar in de losse verkoop.

Snel uw lidmaatschap terugverdiend!
link naar aanmelden lidmaatschap op hcc.nlWord nu lid en profiteer van veel voordeel!
Profiteer van onderstaande voordelen en diensten en actuele aanbiedingen die het HCC-lidmaatschap biedt.
De contributie voor het HCC-lidmaatschap heb je snel terugverdiend, het ledenvoordeel kan oplopen tot € 400,-! Vind alle voordelen, diensten en verdere informatie via de Lidmaatschappagina op de HCC site

Deze info is van 15 maart 2016 voor meest recente informatie kijk op: http://www.hcc.nl ^  Standhouders                ^  Inhoud


Toegangsbewijzen
Toegangsbewijs tot 66ste HCC Beleggen symposium
Hoe te beleggen in turbulente tijden?
HCC Leden

Niet HCC Leden
U kunt een ticket aanschaffen. Kosten: €15,-


HCC leden hebben gratis toegang

LET OP:
Je kunt ook van onze aanbieding gebruik maken.
Word nu lid van HCC!beleggen en betaal tot 1 april 2016 slechts €27,75, daarna €37,75 


Naast alle info over beleggen krijg je als lid o.a. ook:
 • 6x per jaar PC-Active magazine
 • Heel veel voordeel: maandelijks wisselende superdeals + vast (collectief) voordeel
 • Presentaties & workshops door het hele land
 • Webinars: volg de presentaties vanuit huis!
 • Hulp & advies : via de HCC!hulp helpdesk en het forum
 • Verdieping via de Interessegroep HCC!beleggen
Klik hier om uw ticket aan te vragen
Klik hier om uw ticket aan te schaffen^  Inhoud


Locatie
HF_Witte_Centrum740x200.jpg
Het HCC Beleggen symposium wordt gehouden in
Cultureel & Vergader Centrum
H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL  De Bilt Bekijk ligging >>
nederland
Laat de route zien in een nieuw venster

^  Inhoud

* Informatie is bijgewerkt tot 15 maart 2016 - voor meest recente info kijk op onze website http://www.beleggersonline.nl


Disclaimer: Deze publicatie komt tot stand op de redactie van beleggersonline.nl de website van de HCC IG Beleggen. Noch de mate waarin de berichten, voorgestelde scenario’s, risico’s en voorspellingen de marktverwachtingen weerspiegelen, noch de mate waarin zij in de realiteit zullen tot uiting komen, kunnen worden gewaarborgd. De voorspellingen zijn indicatief. De gegevens in deze publicatie zijn algemeen en louter informatief. Ze mogen niet worden beschouwd als beleggingsadvies. De schrijver(s) van deze publicatie en het bestuur van de HCC IG Beleggen en/of de Redactie van de Nieuwsbrief zijn derhalve niet aansprakelijk voor eventuele verliezen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren, behaalde resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.^  Inhoud