http://beleggersonline.nl/images/symp62/hccb-banner-symp62-Overweeg-uw-portefeuille-5-april-2014-443x78.gif 


Programma
"Overweeg uw portefeuille"

62ste HCC Beleggen Symposium
Terug naar hoofdmenu


Inleiding 62ste HCC Beleggen Symposium "Overweeg uw portefeuille" 
Overweeg-uw-portefeuille-hcc-350x250.jpg Uit onderzoek blijkt dat  de samenstelling van uw beleggingsportefeuille een zeer groot effect op het uiteindelijke rendement en risico heeft.  Zo laat Mebane Faber bijvoorbeeld in het boekje "The Ivy portfolio"  zien hoe je op een relatief simpele manier, met een portefeuille met een beperkt aantal ETFs, de beleggingsresultaten van professionele partijen kunt benaderen.

De vraag hoe u uw portefeuille moet samen stellen is uiterst relevant. Hierbij spelen vragen als: welke sectoren en fondsen,individuele fondsen of  beleggingsfondsen/ETFs, aandelen, obligaties of anders zins, uitbesteden of zelfdoen, keuze op basis van fundamentele analyse of technische analyse, hoe is het risicomanagement geregeld, etc. Kortom er zijn vele keuzes te maken.

Tijdens het 62ste symposium "overweeg uw portefeuille" zullen diverse sprekers antwoord geven op deze en andere vragen op het gebied van portefeuille beheer.  Elke spreker zal vanuit zijn eigen invalshoek en ervaring het onderwerp benaderen. 
 tijd  Colenberghzaal 2  Statenkamer
10.00 tot 10.45 uur Joost van Leenders    (BNP Paribas)
Bouw uw eigen beleggingsportefeuille
HCC Beleggen ALV jaarvergadering
10.45 tot 11.05 uur pauze pauze
11.05 tot 11.50 uur Menno van Hoven   (Beleggers Belangen)
Dividend beleggen
Marco Vocking   (www.vocking.nl)
Daytraden op basis van een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem
11.50 tot 12.10 uur pauze pauze
12.10 tot 12.55 uur Willem Burgers        (Add value fonds)
Think big, buy small
Philippe Dassonville    (WH Selfinvest)
De “Morning Buy” strategie op Europese en Amerikaanse beursindices.
12.55 tot 13.30 uur pauze pauze
13.30 tot 14.15 uur Elizabeth Goodwin    (Galapagos)
Kansen in de biotechnologie sector, aan de hand van de Galapagos investment case
Karel Merx    (Lynx)
De acht feiten over het huidige beursklimaat
14.15 tot 14.35 uur pauze pauze
14.35 tot 15.20 uur Anne Grevenga
Het samenstellen van de Top20 voor de korte- en lange termijn met behulp van drie fundamenteel analyse modellen.

Terug naar hoofdmenu


62-ste HCC Beleggen Symposium'Overweeg uw portefeuille' 5 april 2014 in De Bilt
    Sprekers


Joost van Leenders: Bouw uw eigen beleggingsportefeuille
10.00 tot 10.45 uur - Spreker: Joost van Leenders / BNP Paribas - Colenberghzaal 2
Van-Leenders-Joost-120x160.jpgJoost van Leenders, beleggingsspecialist asset allocatie & strategie bij BNP Paribas Investment Partners, geeft u een update over markttrends en macro-economische ontwikkelingen.

Daarnaast biedt hij u de ingrediënten voor de bouw van uw eigen beleggingsportefeuille. Joost levert regelmatig commentaar op actuele ontwikkelingen op radio en televisie, onder andere bij BNR en RTL-Z.

logo-BNPdefault.png
BNP Paribas  biedt wereldwijd een breed scala aan producten en diensten hoge toegevoegde waarde. Ze voldoen aan alle behoeften van de beleggers, particulieren, bedrijven en instellingen.


Menno van Hoven: Dividend beleggen
11.05 tot 11.50 uur - Spreker: Menno van Hoven / RB-NL Beleggers Belangen -Colenberghzaal 2
menno120x160.jpgMenno van Hoven laat aan de hand van de dividendportefeuille die hij voor Beleggers Belangen beheert zien hoe je met een portefeuille van sterke dividendaandelen een jaarlijks groeiend inkomen kunt realiseren, of op lange termijn een enorm kapitaal kunt vergaren.

Er is uitgebreid aandacht voor de beste dividendbetalers, en met behulp van praktijkvoorbeelden wordt de kracht van belangrijke compounding effect op lange termijn aangetoond. Zie ook artikel: "Wel of niet starten met dividentportefeuille"

Het grootste onafhankelijke weekblad voor de actieve belegger
logoBB.png
 • Lezersvragen
 • Chat sessies
 • Magazine
 • Digitaal magazine
 • Gouden tips e-magazine
 • Dividend e-magazine
 • Voorbeeldportefeuilles
 • Online seminars


Willem Burgers: Think big, buy small
12.10 tot 12.55 uur - Spreker: Willem Burgers / Add Value Fonds  -Colenberghzaal 2
Willem Burgers120x160.jpgWillem Burgers heeft al meer dan 25 jaar kennis en ervaring als belegger in Nederlandse small- en midcaps.

Ze noemen hem daarom ook wel Mr. Smallcap. Sinds 2007 is hij fondsbeheerder van het succesvolle Add Value Fund en is daarnaast columnist voor Het Financieele Dagblad.

Add Value Fund belegt bewust in beursgenoteerde Nederlandse kleine- en middelgrote ondernemingen, de zogenaamde small- en midcaps vanwege het bovengemiddelde en aantrekkelijke groeipotentieel.
De historie heeft namelijk bewezen dat Nederlandse small- en midcap aandelen over een langere periode beter renderen dan largecaps.

Advalueimage004.jpgAls specialist beleggen wij in van oorsprong Nederlandse “mini-multinationals” die wereldwijd actief zijn in structurele groeimarkten.

Wij, de fondsbeheerders, geloven sterk in ons Fonds, vandaar dat we er zelf ook in beleggen. U toch ook?


Elizabeth Goodwin: Kansen in de biotechnologie sector
- Een Galapagos investment case-
13.30 tot 14.15 uur - Spreker: Elizabeth Goodwin / Galapagos -Colenberghzaal 2
Elizabeth120x160.jpgHierin zal Elizabeth Goodwin, Hoofd Corporate Communications & Investor Relations bij Galapagos, een overzicht geven van typische overwegingen voor het investeren in biotechnologiefondsen, met het Galapagos investment case als een voorbeeld.

Galapagos (Euronext Amsterdam en Brussel: GLPG) ontdekt en ontwikkelt geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen.  Een spin-off van Crucell, Galapagos heeft een grote pijplijn van kandidaat-medicijnen met zeven klinische onderzoeken in patiënten met ontstekingsziektes en nog eens vijf medicijnen die op de punt staan om de kliniek in te gaan.  Galapagos heeft meer dan 20 onderzoeksprogramma’s in eerdere stadia van onderzoek in taaislijmziekte, ontstekingsziekten, antibiotica, metabole ziekten, en andere indicaties.  Samenwerkingen met o.a. AbbVie, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, en Servier hebben voor Galapagos tot dus ver meer geld voor onderzoek binnengebracht dan financieringen uit de markt.

GLPGlog_Comfivwebsite.JPGDe Galapagos Groep, inclusief de fee-for-service bedrijven BioFocus, Argenta en Fidelta, heeft ongeveer 800 medewerkers in vijf landen, met een laboratorium in Leiden en hoofdkwartier in Mechelen, België.  Meer informatie over het bedrijf en de programma’s in klinische ontwikkeling kan u vinden op www.glpg.com


Anne Grevinga: Het samenstellen van de Top20 voor de korte- en lange termijn
-met behulp van drie fundamenteel analyse modellen-
14.35 tot 15.20 uur - Spreker: Anne Grevinga / Anne Grevinga's website -Colenberghzaal 2
Anne Grevinga was als product specialist werkzaam voor 2 Amerikaanse biotechnologie bedrijven. Zijn hobby's zijn programmeren en beleggen.
anne_grevinga120x160.gif
Anne veronderstelt dat er door beleggers  veel te weinig wordt gedaan aan FA.
Mede daardoor gaat zijn presentatie over 3 FA-modellen.

Maandelijks wordt een updating gedaan van het FAB-model (Fundamenteel Analyse Beoordelings-model). Hierin worden bedrijven per sector beoordeeld op basis van het gemiddelde van de sector en  wordt vooral gekeken naar de opportuniteiten van de bedrijven in hun sector.

http://en.wikipedia.org/wiki/PEG_ratio   
http://www.nasdaq.com/symbol/gild/analyst-research

In het tweede model wordt op basis van 18  fundamentele criteria een fondsranking per sector gedaan. Hierin wordt naast de gebruikelijke fundamentele waarden voor de korte- en lange termijn ook rekening gehouden met fundamentele criteria, die rekening houden met de bedreigingen, die zich bij de te beoordelen bedrijven kunnen voordoen en waarin particuliere beleggers moeilijk inzicht kunnen krijgen.Retrospectief wordt in het derde model van de belangrijkste FA-criteria beoordeeld hoe ze zich hebben ontwikkeld als consensus van de analisten. Dit geeft weer een ander inzicht in de prestaties van bedrijven.

Op deze wijze wordt zowel voor de korte- als ook voor de lange termijn een Top20 samengesteld, die in een Timing-model worden opgenomen. Genoemde aanpak heeft mooie rendementen in 2012 en 2013 opgeleverd, die zullen worden gepresenteerd.
internetsiteAnneGrevinga310x89.gif

Kortom een presentatie, die u niet mag missen omdat alle gegevens elke maand gratis beschikbaar komen en u wilt toch ook hoge rendementen behalen!


Marco Vocking: Daytraden
-op basis van een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem-
11.05 tot 11.50 uur - Spreker: Marco Vocking / www.vocking.nl -Statenkamer
Marco-Vocking120x160.gifGraag nodigen wij u uit voor een presentatie tijdens ons symposia waar systeemhandelaar Marco Vocking twee overzichtelijke Amerikaanse handelssystemen zal tonen. Het betreft een presentatie die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs te slagen! U kunt met beide systemen op elke gewenste markt werken.

Beide systemen komen  aan bod
U leert de basis van het traden en alle belangrijke punten waar u op moet letten tijdens het traden. De unieke trading indicatoren omvatten een robuust trading systeem en zijn ontwikkeld voor de trader die graag wil handelen op alle valuta- en futuremarkten.
De systemen geven onder andere duidelijke long- en shortsignalen, de trend (down of up), uitbraken en trailing stops aan. Dit alles wordt weergegeven in zeer overzichtelijke grafieken.
Vocking-systemen750x250.gif
 Na jaren van ontwikkeling worden deze indicatoren gebruikt door handelaren over de hele wereld om elke dag weloverwogen beslissingen te nemen in de beurshandel.  Lees meer klik hier

vocking-header350x64.gifOns bedrijf is opgericht in 1992 met de levering van hardware en software. Sinds 1999 zijn we volledig gespecialiseerd in trading software met alle daaraan gekoppelde diensten. Zo leveren wij complete systemen en verzorgen wij volledige cursussen voor daytraders. Als enig bedrijf in Nederland is Vocking Education Partner van NinjaTrader en werken we nauw samen met andere Ninja partners. Wij verzorgen cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform.


Philippe Dassonville: De "Morning Buy” strategie
-op Europese en Amerikaanse beursindices-
12.10 tot 12.55 uur - Spreker: Philippe Dassonville / WH Selfinvest -Statenkamer
Philippe-Dassonville120x160.jpgIn zijn presentatie legt Philippe Dassonville uit hoe de trader de trend bepaalt, op welk moment hij instapt, wanneer hij de positie sluiten en hoe hij deze positie beschermt.

De Morning Buy strategie is een eenvoudige, trendvolgende day trading strategie. De strategie concentreert zich op Europese en / of Amerikaanse beursindexen.

De Morning Buy day trading strategie volgt de trend en beperkt zich tot een stijgende trend Enkel long posities worden intraday geopend. Het is een trendvolgende strategie in de ruimste zin van het woord daar zowel de stop als het koersdoel relatief ver van de instapkoers liggen en dus meestal niet relevant zijn. Inderdaad, open posities worden meestal door de tijdsfilter aan het einde van de dag gesloten. De trader koopt zijn posities ’s morgens en dit enkel wanneer hij een positieve trend verwacht. De rest van de dag volgt hij de trend. Dagen zonder signaal zijn niet zeldzaam. Het instapmoment is van groot belang.WHSelfinvest-logo001.png

Deze strategie is toepasbaar op indices zoals de DAX, AEX, CAC40, S&P500, DJ30 en Nasdaq100. De winstcurves zijn opbouwend van aard. Belangrijk is spreiding over meerdere indices. Op die manier bekomt een handelaar meer evenwicht in zijn globale winstevolutie.


Karel Mercx: De acht feiten over het huidige beursklimaat
13.30 tot 14.15 uur - Spreker: Karel Mercx / Lynx -Statenkamer
Karel Mercx120x160.jpgKarel Mercx is sinds april 2013 beleggingsspecialist bij Lynx. Hiervoor heeft hij zes jaar gezeten op de redactie van Beleggers Belangen. 

De specialisaties van Karel Mercx zijn het beheren van beleggingsportefeuilles en het uitrekenen van toekomstige rendementen van aandelen, grondstoffen en obligaties
Hierdoor weet hij precies waarin de belegger goed kan beleggen.

In zijn presentatie “De acht feiten over het huidige beursklimaat” gaat hij vertellen naar welke zaken hij kijkt. Het doel is input geven zodat de belegger beter zijn beleggingsportefeuille kan overwegen. Lynx_logo238x85.gif

Lynx is dé specialist in online beleggen. Lynx geeft particuliere beleggers via haar gebruikersvriendelijke handelsplatform toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 landen. En dit tegen buitengewoon scherpe tarieven.62-ste HCC Beleggen Symposium'Overweeg uw portefeuille' 5 april 2014 in De Bilt
    Standhouders


Analist.nl
Standhouder
   Nieuws & Analyse
analist.nlAnalist.nl is een gratis toegangkelijke Nederlandse beleggingswebsite die zich zowel op de professionele als de particuliere beleggers richt.
Dagelijks worden op Analist.nl alle aandelenadviezen van  de professionele effectenhuizen verwerkt.

Tevens biedt de website praktisch alle fundamentele data van het gros van de Amerikaanse en West-Europese beurzen. Van alle aandelen biedt Analist.nl u ook alle historische jaarverslagen in pdf vorm aan.

Via filtermethodieken kunt u eenvoudig de aandelen filteren op variabelen zoals de Shiller PE, het dividendrendement, historische rendementen, de schuldgraad, de kaspositie etc.
Tevens komen de zeer succesvolle screeners zoals die Piotroski, Greenblatt en Buffett aan bod. 
Ratings · Aandelen Amsterdam       Alle Nederlandse ratings
Terug naar Standhouders


Forest Bergen
Standhouder
Forest Bergen logo

Forest Bergen is gespecialiseerd in opleidingen en technische produkten voor beleggers en traders.

Wij leveren allerlei software voor de technische belegger, computerapparatuur en netwerken.
Wij zijn gespecialiseerd in handelstrainingen voor ForexTraders. Ons uitgangspunt is dat iedereen na afloop geld moet kunnen verdienen in de Forex handel.
Ook kunt u bij ons optie cursussen volgen, koersdata-abonnementen afsluiten en boeken kopen..

In onze stand zullen wij een aantal produkten demonstreren, waaronder de overbekende Omnitrader en Metastock software, met een presentatie handelen in valuta.
advertentie:
advertentie Forest Bergen
Terug naar Standhouders


Foxware
Standhouder
Foxware Beleggingssoftware is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde software voor beleggers die handelen in opties en futures.

Foxware_logo316x439.jpgWij demonstreren ons optieanalyse-programma OPTIEMAAT. Dit pakket ondersteunt al bijna 25 jaar vele (optie)beleggers bij het onderbouwen van hun beleggingsbeslissingen.
 
Het programma beschikt over een uitgebreide functionaliteit en u kunt elke positie, bestaande uit opties en/of futures en/of onderliggende waarden, moeiteloos opbouwen en beoordelen op rendement, risico en gevoeligheid voor alle (optie)prijsbepalende factoren.
 
De module “Adviezen” stelt u in staat om, gebaseerd op uw visie op toekomstige onderliggende koersontwikkelingen, de meest winstgevende optiestrategieën te genereren.

De module “BackTrack(e-o-d)” beschikt over een database met ruim 7+ jaar end-of-day optiehistorie van alle Euronext optiefondsen. Op basis hiervan kunt u “terug in de tijd” en uw posities uit het verleden naspelen en/of overdoen, maar ook “nieuwe” posities opzetten en de resultaatontwikkeling hiervan door de tijd heen volgen (backtest). Hiermee kunt u lering trekken uit het handelen op basis van “echte” beursgegevens zonder dat daarbij ook “echt” geld op het spel staat.
De module “BackTrack(intra-day)” gaat nog een stap verder. Deze biedt u de unieke mogelijkheid de historische optiedatabase uit te breiden met intra-day optienoteringen met een instelbaar interval van (minimaal) 30 minuten! Ook de noteringen op uw handelsmomenten worden hierin vastgelegd.
 
Het pakket werkt met realtime beurskoersen, maar kan desgewenst ook functioneren met end-of-day noteringen.

In elk beursklimaat, óók in het huidige, bieden opties uitstekende mogelijkheden voor het behalen van een positief beleggingsresultaat.
OPTIEMAAT, als betrouwbaar en geavanceerd “gereedschap”, vormt hiervoor de basis
Terug naar Standhouders


Excelco
Standhouder
Excelco-Logo-340x110.pngExcelco ondersteunt excellente beleggers
  
Excelco is een online beleggingstool voor fundamentele analyse en aandelenselectie, die uniek is in Europa. U krijgt een mooi beeld van een 600-tal excellent presterende bedrijven, zowel world wide leaders als small & mid caps.

1. Fundamentele analyse als basis:
Gebaseerd op fundamentele analyse worden alle bedrijven grondig geanalyseerd en ontdekt u de bedrijven achter de koersen.
Bovendien wordt van ieder aandeel de waarde berekent zodat u onmiddellijk een zicht heeft op de over- of onderwaardering.
2. Diepgaande bedrijfs- en sectorprofielen en transparant advies:
Excelco biedt inhoud en content, brede bedrijfsprofielen en diepgaande analyses, die dagelijks worden geüpdatet. Naast de analyse en waardebepaling van het bedrijf zelf, krijgt u ook een profiel van de volledige sector op basis van een historiek van 8 jaar. U kan simulaties naar de toekomst maken en krijgt van ons een duidelijk en transparant advies.
3. Vergelijkingen, selecties en dagelijkse rapportage van uw portefeuille:
U kan bedrijven én sectoren naast elkaar vergelijken en leren welke bedrijven het best presteren.
Slimme selecties ondersteunen uw zoektocht naar goede aandelen.
Elke dag kan u de evolutie van uw portefeuille raadplegen en krijgt u advies over eventuele te ondernemen acties ter verbetering van uw portefeuille.
Excelco: Expert for Excellent Investors!
Terug naar Standhouders


WH Selfinvest
Standhouder
WH SELFINVEST NV, opgericht in 1998, is een online beursvennootschap voor actieve beleggers. WH Selfinvest biedt handel in futures, valuta (forex) en CFD’s (Contracts for difference) op aandelen, indices en grondstoffen aan.
WHSelfinvest_logo-nl WH Selfinvest biedt scherpe tarieven aan maar eveneens professionele tradingplatformen zoals het WHS ProStation alsook het WHS FutureStation Nano.
Met dit laatste platform kan de trader snel zijn eigen handelssysteem uittesten en automatisch handelen.
In het WHS FutureStation Nano zitten meer dan 45 kant-en-klare strategieën waar de daghandelaar mee aan de slag kan.
Bezoek www.whselfinvest.nl voor meer informatie of contacteer ons op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Terug naar Standhouders


De Veste
Standhouder
Wij zijn De Veste, uw partner in fondsbeleggen. Wij zorgen voor uw beleggingen en zijn de juiste partner voor goede rendementen en persoonlijke service.

DeVesteimage001.pngWat hebben wij u te bieden?
 • Hoogwaardig productaanbod
 • Professionele medewerkers
 • Deskundig onderzoek
 • Mogelijkheid tot spreiding van uw vermogen
 • Relatief laag instapbedrag (€ 5.000,-)
 • Mogelijkheid om te beleggen met een vast rendement
Elke succesvolle relatie begint met een kennismaking en een gesprek. Wanneer schikt het u?
Princenhagelaan 1-B1  |  4813 DA  Breda  |  +31 (0)76 523 66 00  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |   www.deveste.net
Terug naar Standhouders


Trading Update
Standhouder
tradingupdateslider650x192.jpg
Selfmade belegger Jan Kastelijns was in het verleden werkzaam bij Keijser Capital, Saen Options en All Options International. Hij heeft professionele ervaring als adviseur en optiehandelaar. Hij raakte op jonge leeftijd geïnteresseerd in de financiële markten en is nu na een zelfstudie van jaren een selfmade beursdeskundige. Hij neemt veelal posities in op beleggingen die hij hier ook beschrijft, die kunnen overigens wel continu van aard veranderen.

Hoe gaat Kastelijns te werk? "In het sentiment op de beurzen zie ik een trendmatig verloop met vast terugkerende patronen. Mijn fascinatie ligt in het herkennen van die patronen en het leggen van verbanden om zo belangrijke kantelpunten te voorspellen. Ik probeer zowel het tijdstip als het niveau waarop een omkeer plaatsvindt te voorspellen."
Op Tradingupdate.nl kunt u zich aanmelden voor een dagelijkse e-mail met zijn signalen.
Terug naar Standhouders


Lynx
Standhouder
Lynx logoLynx is dé specialist in online beleggen. Lynx geeft particuliere beleggers via haar gebruikersvriendelijke en professionele handelsplatform toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 landen. En dit tegen buitengewoon scherpe tarieven. Lynx is sinds 2007 actief op de Nederlandse markt en vanaf 2008 ook in België en Duitsland. Wie is Lynx?
 • Lynx is in Nederland, België en Duitsland dé specialist in online beleggen
 • Lynx is door de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) verkozen tot goedkoopste broker
 • Beleggers Belangen heeft Lynx uitgeroepen tot beste broker van Nederland
 • In 2013 is Lynx uitgeroepen tot beste broker bij de Gouden Stier
 • Via Lynx heeft u direct online toegang tot meer dan 100 beurzen wereldwijd
 • Real-time koersen van Euronext, Amerika, olie en goud! Allemaal op 1 scherm
 • Supersnel orders inleggen met het revolutionaire 1-click trading
Terug naar Standhouders

De Optiestrateeg
Standhouder
logo-deOptiestrateeg.png

Een initiatief van Hans en Erik Bannink, die als particuliere beleggers meer dan 15 jaar actief beleggen op de beurs.

Wij handelen hoofdzakelijk in opties op de AEX.
Met onze abonneeservice volgt u onze inleg en kunt u zelf ook profiteren van de rendementen die wij behalen.

Wat kunt u van onze abonneeservice verwachten:
 • Een gemiddeld jaarrendement van meer dan 30%.
 • Mogelijk vanaf €15.000
 • Werken met een vast concept: de Vertical limit strategie
 • Track record vanaf 2008
 • Risico is vooraf bepaald en inzichtelijk
 • Wekelijkse update
Voor meer informatie: kijk op onze website www.deoptiestrateeg.nl
Terug naar Standhouders

Vocking
Standhouder
vocking-header655x120.gif
Ons bedrijf is opgericht in 1992 met de levering van hardware en software. Sinds 1999 zijn we volledig gespecialiseerd in trading software met alle daaraan gekoppelde diensten. Zo leveren wij complete systemen en verzorgen wij volledige cursussen voor daytraders. ninja-trader-logo.pngNinjaTrader Education Partner:

Als officieel Education Partner van NinjaTrader hebben wij de exclusiviteit van twee Amerikaanse handelssystemen.
Door de intensieve samenwerking met onze partners bieden wij onze klanten een complete oplossing die een grote bijdrage levert aan hun succes.
Ter ondersteuning aan onze klanten bieden wij complete cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform.
Op onze stand bent u van harte welkom om kennis te maken met een van onze handelssystemen.
Wij staan u graag te woord.
Terug naar Standhouders

LOEF Technische Analyse
Standhouder

edwardloef120x160.jpgLOEF Technische Analyse levert onafhankelijke technische analyses aan professionele financiële instellingen, w.o. (private) banken en zelfstandig vermogensbeheerder en is fundmanager van het recent opgerichte LOEF Technische Analyse Fonds. Via zijn website www.edwardloef.com kunnen particuliere beleggers kennis nemen van zijn inzichten.
 
LOEF maakt gebruik van de klassieke technische analyse om trends en trendomslagen te signaleren en visualiseert het onderscheid tussen de verschillende fasen in de cyclus van beurskoersen aan de hand van zijn (LOEF)methode. LOEF Technische Analyse verzorgt presentaties, cursussen en consultancy-werkzaamheden en publiceert wekelijks een digitale nieuwsbrief over de belangrijkste trends en technische signalen.
 
In zijn stand geeft hij graag een demonstratie van zijn markt- en handelsvisie, zodat u kunt beoordelen wat hij voor u persoonlijk kan betekenen.

Terug naar Standhouders


HCC de vereniging
Standhouder
Contact!
Gezellig communiceren over uw hobby met andere liefhebbers!

 HCC brengt u in contact met mensen met dezelfde interesses, via een van onze vele groepen van enthousiaste hobbyisten. Als HCC-lid kunt u gratis bij een van deze groepen aansluiten (een paar groepen vragen een aanvullend bedrag), voor aansluiting bij meerdere groepen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Daarnaast is er het HCC-webforum en zijn er vele activiteiten, met uiteenlopende onderwerpen, die door het hele land worden georganiseerd.Willem met ook aandacht voor de HCC

Hulp!
Problemen bij het computergebruik? HCC levert u de oplossing!

Voor ondersteuning bij computerproblemen is er HCC!forums, een groot aantal cursussen op onze website en de telefonische helpdesk van HCC!hulp. Daarnaast zijn er nog tal van leden die andere leden helpen bij vragen over de digitale wereld.

Informatie!
HCC vertelt u alles over de digitale wereld! Via onze website en digitale nieuwsbrieven blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de computerwereld.
Het Internetblad blad HCC! Webzine informeert en adviseert over digitale producten en diensten.


pc-activeblad180x207.gifVia PC-Active

PC-Active is het nieuwe HCC verenigingsblad.

PC-Active is exclusief voor leden van HCC, er kan geen los abonnement op PC-Active worden afgesloten. Wel is PC-Active verkrijgbaar in de losse verkoop.

Snel uw lidmaatschap terugverdiend!

HCC, gids in de digitale wereld!

link naar aanmelden lidmaatschap op hcc.nlWord nu lid en profiteer van veel voordeel!
Profiteer van onderstaande voordelen en diensten en actuele aanbiedingen die het HCC-lidmaatschap biedt.
De contributie voor het HCC-lidmaatschap heb je snel terugverdiend, het ledenvoordeel kan oplopen tot € 400,-! Vind alle voordelen, diensten en verdere informatie via de Lidmaatschappagina op de HCC site

Deze info is van 12 maart 2014 voor meest recente informatie kijk op: http://www.hcc.nl 
Terug naar Inhoud


Rooster:
 tijd  Colenberghzaal 2  Statenkamer
10.00 tot 10.45 uur Van-Leenders-Joost-120x160.jpgJoost van Leenders (BNP Paribas)


Bouw uw eigen beleggingsportefeuille
HCC Beleggen ALV jaarvergaderingHCCbeleggen290x54.gif
10.45 tot 11.05 uur pauze pauze
11.05 tot 11.50 uur menno120x160.jpgMenno van Hoven
(RB-NL Beleggers Belangen)


Dividend beleggen
Marco-Vocking120x160.gifMarco Vocking   (www.vocking.nl)


Daytraden op basis van een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem
11.50 tot 12.10 uur pauze pauze
12.10 tot 12.55 uur Willem Burgers120x160.jpgWillem Burgers       
(Add Value Fonds)
 

Think big, buy small
Philippe-Dassonville120x160.jpgPhilippe Dassonville      (WH Selfinvest)


De "Morning Buy” strategie op Europese en Amerikaanse beursindices
12.55 tot 13.30 uur pauze pauze
13.30 tot 14.15 uur Elizabeth120x160.jpgElizabeth Goodwin    (Galapagos)


Kansen in de biotechnologie sector -
Een Galapagos investment case
Karel Mercx120x160.jpgKarel Mercx 
(Lynx)


De acht feiten over het huidige beursklimaat
14.15 tot 14.35 uur pauze pauze
14.35 tot 15.20 uur anne_grevinga120x160.gifAnne Grevinga


Het samenstellen van de Top20 voor de korte- en lange termijn met behulp van drie fundamenteel analyse modellen.
 .

Webadressen staan onderaan deze pagina
*Onder de naam van de spreker staat de titel van zijn presentatie. Inschrijven  Klik Hier
verplicht  (toegang gratis)
Terug naar Inhoud


Aanmelden en routebeschrijving HCC Beleggen Symposium op 5 april 2014
Bron: HCC Beleggen redactie
wat 62 ste HCC Beleggen Symposium "Overweeg uw portefeuille"
waneer 5 april 2014 aanvang 10.00 uur
waar Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte in De Bilt
aktiviteit
 • hele dag diverse lezingen in twee zalen door boeiende sprekers,
 • kennismaken met en hernieuwen van kontakt met medebeleggers, 
 • kennismaken met regiogroepen,
 • nieuwe ontwikkelingen, boeken en programmatuur en kennis maken met financiele diensten, producten en innovaties bij flink aantal leveranciers
locatie-info: Gezellig luch-restaurant aanwezig, Parkeren gratis, In midden van Nederland goede aansluiting op snelwegen, Bereikbaar per openbaar vervoer
Een entreebewijs voor het 62-ste HCC Beleggen Symposium kunt u bestellen door u aan te melden via onze website:
Klik hier om u aan te melden  
Het HCC Beleggen Symposium
wordt gehouden in:
Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL  De Bilt Bekijk ligging >>
nederland
Laat de route zien in een nieuw venster


Voor een uitgebreide routebeschrijving ga naar onze website of Klik hier
Terug naar Inhoud


Websites:
website Sprekers website Standhouders
Joost van Leenders
Menno van Hoven
Willem Burgers
Elizabeth Goodwin
Anne Grevinga
HCC Beleggen
Marco Vocking
Philippe Dassonville
Karel Mercx 
BNP Paribas
Beleggers Belangen
Add Value Fonds
Galapagos
AmGrevinga
www.beleggersonline.nl
www.vocking.nl
WH Selfinvest
Lynx
Foxware
Analist.nl
Forest Bergen
Loef
Vocking
WH Selfinvest
De optiestrateeg
Lynx
De Veste
Trading Update
Excelco
HCC Beleggen
HCC de vereniging
Terug naar Inhoud