4e symposium nieuwsbrief
2019-hcc-beleggen-banner-172x80.png
Het 74ste symposium wordt
uitgesteld naar 31 oktober
i.v.m. het corona virus!
2019-hcc-beleggen-banner-172x80.png
Het corona virus houdt niet alleen de markt in zijn greep, maar heeft ook impact op het geplande symposium van 21 maart

Het hoofdbestuur van HCC heeft de interesse groep HCC beleggen dringend geadviseerd de landelijk geplande activiteiten te annuleren om de volgende reden.
“Omdat de oorzaak van de verspreiding van het virus in de provincie Noord-Brabant nog niet bekend is en het ondoenlijk is om leden uit die provincie de toegang tot landelijke activiteiten te ontzeggen, wil het Hoofdbestuur ook voor deze activiteiten geen risico’s nemen met de gezondheid van haar leden. Daarom worden groeperingen die landelijke activiteiten op stapel hebben staan, dringend geadviseerd deze te annuleren.”


De symposiumorganisatie gaat dit advies opvolgen en zal daarom het symposium van 21 maart annuleren.
We hadden een prachtig programma voor 21 maart en vele sprekers waren bereid om op hun specifieke vakgebied een lezing te geven.

Als symposiumorganisatie hebben we dan ook besloten om het gehele programma te verplaatsen naar 31 oktober, onder voorbehoud van de medewerking van de sprekers.
Helaas hebben we dit besluit moeten nemen maar de gezondheid van de leden is prioriteit nummer 1
De bezoekers die reeds een entree ticket betaald hebben kunnen deze in oktober gebruiken
De symposiumorganisatie denkt in oktober toch weer een mooi symposium te kunnen organiseren en kijkt uit naar jullie aanwezigheid op 31 oktober, zet die datum alvast in je agenda.

De symposiumorganisatie en bestuur HCC beleggen