Op zaterdag 30 november a.s. organiseert de Stichting Rechtsbescherming Beleggers de jaarlijkse SRB-Beleggersdag. 
Onder leiding van dagvoorzitter René de Monchy (financieel economisch journalist bij BNR nieuwsradio en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Journalisten) bieden wij een uniek programma voor beleggers en andere geïnteresseerden.

Gasten
Vier bedrijven geven deze dag een presentatie.
Na de welkomstkoffie trapt de heer J. Bleije, Voorzitter van de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde ICT Group NV. de SRB-Beleggersdag af. In het tweede deel van het ochtendprogramma volgt de heer R. Moos. Voorzitter van de Raad van Bestuur van Basic-Fit NV. Na de traditioneel goedverzorgde brunch volgt de heer W.A. Moerman, CFO SnowWorld. Tot slot geeft de heer A.Lahr, voorzitter van de Raad van Bestuur van Kiadis Phama zijn visie op de toekomst van zijn bedrijf.
Zoals gewoonlijk biedt de stichting de aanwezigen na alle presentaties de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan onze gasten. 
Ook dit jaar zal tijdens de Beleggersdag van de Stichting Rechtsbescherming
Beleggers de SRB Investor Relationsprijs worden uitgereikt (welke toegekend wordt
aan bedrijven die het belang van beleggers en aandeelhouders optimaal voor ogen
houden). De prijs gaat dit jaar naar de NIBC NV. en zal in ontvangst worden
genomen door mevrouw M. Negen-Jacobusse.

Programma
De registratie van de deelnemers start om 09:00 uur, waarna er tijd is voor een kop koffie en nadere kennismaking. Het ochtendprogramma begint om 09:50 uur. Voorzitter Constant Stevense zal de Beleggersdag openen met een kort welkomstwoord. 

Om 10:00 uur begint de eerste presentatie, welke tot ongeveer 11:00 duurt. Daarna volgt de tweede presentatie, welke duurt tot 12:15 uur. Tussen de presentaties is er in een ruimte buiten de zaal de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie met elkaar van gedachten te wisselen en na te praten. 

Na het ochtendprogramma bieden wij een brunch aan met tal van warme en koude gerechten. Deze duurt tot 13:30 uur, waarna het officiële gedeelte van de dag om 16:00 uur eindigt. 
De dag wordt besloten met het huishoudelijk gedeelte voor alle betrokkenen bij Stichting Rechtsbescherming Beleggers. Het bestuur geeft dan inzicht in het gevoerde beleid en de toekomstplannen en zal vragen beantwoorden. 

De kosten voor de dag zijn voor aangeslotenen € 50,--. Voor niet aangeslotenen is dat 
€ 10,-- meer. Degenen die zich na 14 november opgeven betalen € 10,-- extra.
Opgave van uw komst naar de Beleggersdag geschiedt door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar Stichting SRB, Beatrixstraat 44, 5331 TE Kerkdriel. Ook kunt u zich aanmelden via whatsapp en SMS. Vermeldt in alle gevallen duidelijk uw naam, emailadres en telefoonnummer. De telefoonnummers van de SRB zijn: 0418-631891 en mobiel: 06-28634699 
Uiteraard staat het u vrij om andere beleggers en geïnteresseerden te wijzen op de Stichting en de Beleggersdag, alsmede hen mee te nemen naar Rotterdam. 

Verdere informatie over de SRB-Beleggersdag 2019 en Stichting Rechtsbescherming Beleggers kunt u vinden op de website www.stichtingsrb.nl.
Zowel voor bezoekers die met de auto komen als gasten die het openbaar vervoer
nemen, is de  locatie De Nieuwe Poort Weena 711 Rotterdam (in het
Groothandelsgebouw) goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.