Onderzoek wijst uit dat meer dan 80% van de kleine optie-beleggers nauwelijks winst maken. En op andere beleggings-terreinen zijn de scores niet veel gunstiger.
Kan een beleggings-robot helpen om je beleggingsresultaten te verbeteren? Kunnen we het kunstje nadoen van de grote beleggers met hun zware computers?

HCC!beleggen is een project gestart om een eigen beleggingsrobot te ontwikkelen. Eén die wel werkt. Doe mee!

Er zijn genoeg robots die je helpen om beleggingsbeslissingen te nemen. Er wordt bijvoorbeeld veel reclame gemaakt voor robots die automatisch handelen in binaire opties. Maar onze ervaring is dat je er na de testperiode geen winst mee maakt.

We zijn benieuwd – misschien heb jij een robot gevonden waarmee je wèl systematisch geld verdient - bijvoorbeeld in bepaalde markten of patronen, of met veel programmeer-mogelijkheden.
Of in combinatie met goede koop/verkoop-signalen en beslis-algoritmen die wel  goed werken.
Die gaan we dan testen/gebruiken.

Het HCC!beleggen project Beleggings-Robot is gestart om binnen 12 maanden een prototype te ontwikkelen voor een goed werkende beleggings-robot. Dat klinkt simpel, maar het heeft heel wat voeten in de aarde.

De stand van zaken
We hebben tot nu toe een (concept)aanpak ontwikkeld, en we hebben een ‘project-plan’. Op het HCC Symposium op zaterdag  26 okt. a.s. in De Bilt presenteren we de stand van zaken. Na de pauze kun je een subgroep kiezen van de aanpak die bij jou past.

Kom vooral meepraten op 26 oktober
Als je interesse hebt om mee te doen aan het project (in welke vorm dan ook!) kom dan naar het HCC Symposium. We kunnen iedereen gebruiken: beleggers/testers, beleggings-theorie-strategie-analisten, robot-programmeurs… Er is speciaal nog behoefte aan specialisten op het gebied van big data en aan systeem-programmeurs.

 

Externe project website : http://www.wolffensperger.nl/wma/wmahome.nsf/hccrobot