images/fade/fade1.png

Kunt u nog wachten?  

Op 21 april 2007 wordt het 48ste HCC Beleggen Symposium georganiseerd met als thema “wereldwijd beleggen”.

Het thema 'garandeert' dat er 21 april a.s. bijzonder interessante voordrachten worden gehouden. Daarnaast zijn er standhouders die aantrekkelijke producten en diensten aanbieden. Een impressie van een beleggersdag is hier te vinden.

Voor (potentiële) standhouders en sprekers is de volgende informatie van belang.

Ongetwijfeld zijn er auteurs die over het thema "wereldwijd beleggen" boeiende artikelen kunnen schrijven. Mensen die daarover een stuk willen schrijven, dat wij kunnen publiceren in ons nieuwsmagazine en/of op deze site, kunnen zich melden via de mail. Wij hebben nooit genoeg auteurs, dus schroom niet en reageer als u iets leuks/zinnigs over het thema kunt en wilt schrijven.

Indien u suggesties of interessante zaken voor de komende beleggersdag heeft, kent of weet laat dat ons dan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten.

Zodra het programma van de beleggersdag bekend is dan publiceren wij het op deze site. Als voorbeeld en ter inspiratie treft u hier het programma van de vorige beleggersdag. Kortom, deze dag mag u niet missen. Noteer dus alvast in uw agenda: 21 april 2007.