Robert van Beek -standhouder -

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar


Robert van BeekStandhouder
Beleggers zijn op zoek naar rendement. En willen een beter begrip over hoe financiële markten en prijsvorming werken om eventuele onevenwichtigheden en uitgelezen kansen te zien. Maar het is zeker zo belangrijk om te weten welke risico’s er spelen!

Als je eens goed naar risico kijkt dan blijkt dit niet zo eenvoudig. En zeker niet allemaal hetzelfde. We praten allemaal over risico’s. Zowel de beleggers, institutioneel als particulier, zowel de adviseur als de klant. Maar als we dan over risico praten, hebben we het dan altijd over hetzelfde? Of praten we naast elkaar, omdat de één wat anders bedoelt dan de ander... Als dit achteraf zo blijkt te zijn, dan is het te laat. Nu dat is op zich ook al een risico! Weet jij hoeveel verschillende risicobegrippen er zijn?

Talking About … Risks, een lexicon met meer dan 75 risicobegrippen uit de financiële en beleggingswereld beschreven in het Engels, Nederlands en Frans.
In Nederland en België is deze uitgave verschenen in een samenwerking tussen Paul Resnik met Robert van Beek en met Ben Granjé. Op het HCC congres kunt u uw exemplaar kopen!

Interesse in andere titels?
Kijk op www.smallbooksbigideas.eu en www.robertvanbeek.eu voor meer informatie en ook andere boeken over beleggen, behavioral finance, beleggersgedrag, financiële planning en vermogensopbouw. 
robertvanbeek-logo-400px-304x131.png


Website: http://www.robertvanbeek.eu

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden