IEX.nl - standhouder -

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

IEX.nl Standhouder

IEX.nl is een van de eerste online beleggerscommunity's in Nederland en is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland.

Bij IEX Premium speurt een team van deskundige beursexperts onder leiding van Nico Inberg (fundamentele analyses) en Royce Tostrams (technische analyses) dagelijks naar beleggingskansen op de financiële markten. IEX Premium geeft u als belegger inspiratie voor de beste beleggingsbeslissingen.

We voorzien u regelmatig van analyses en visies: deze ontvangt u per mail en whatsapp zodat u meteen actie kunt ondernemen. Daarnaast krijgt u dagelijks analyses en updates over de meest toonaangevende aandelen - nationaal en internationaal.

Nico Inberg, Head of Research & Markets bij IEX Premium is op de stand aanwezig en zal een presentatie geven over dividendbeleggen. Titel: Dividend is heilig, maar is het ook veilig?

In deze tijden van lage rente focussen beleggers op de soms hoge dividendrendementen van aandelen.
Hoe hoger het dividendrendement, hoe beter, zo lijkt het. Maar een té hoog dividendrendement kan een valkuil zijn. Dat is vaak een teken dat de markt het hoge dividend niet vertrouwt.
Logo-IEX-304x131.jpg
In deze presentatie meer uitleg daarover en uiteraard passeren een aantal aandelen de revue die wel dan niet aan deze kwalificatie voldoen. En uiteraard is er ruimte tot het stellen van vragen.

website:  https://www.iex.nl/

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden