Dividend is heilig. Maar is het ook veilig? - Nico Inberg

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

 Dividend is heilig. Maar is het ook veilig? - Nico Inberg
Nico-Inberg-120x160.jpg
In deze tijden van lage rente focussen beleggers op de soms hoge dividendrendementen van aandelen. Hoe hoger het dividendrendement, hoe beter, zo lijkt het. Maar een té hoog dividendrendement kan een valkuil zijn. Dat is vaak een teken dat de markt het hoge dividend niet vertrouwt.

In zijn presentatie geeft Nico meer uitleg daarover en uiteraard passeren een aantal aandelen de revue die wel dan niet aan deze kwalificatie voldoen. En uiteraard is er ruimte tot het stellen van vragen.

Nico Inberg heeft ruim twintig jaar ervaring op de beurs als voormalig partner van handelshuizen Optiver en Cebulon en sinds 2016 verbonden aan IEX. Bij IEX is hij verantwoordelijk voor IEX Premium, dat met bijna 7000 leden een vliegende start heeft gemaakt.

IEX Media B.V. is een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland.
Logo-IEX-304x131.jpg
Via de verschillende kanalen worden 1,5 miljoen particuliere beleggers bereikt.
Daarnaast is sinds anderhalf jaar IEX Premium opgezet.
Een betaalde service voor beleggers die meer willen weten over de beurs en van de IEX Beleggersdesk analyses, adviezen en tips ontvangen en zelfs mee kunnen kijken in 3 beleggingsportefeuilles die wij beheren.
Bij IEX Premium krijgen de leden dagelijks analyses, adviezen en achtergrondartikelen over een breed scala aan Nederlandse en internationale aandelen. Daar zit bij ingegrepen het tweemaandelijkse IEX Magazine.
Inberg kunt u volgen op twitter via @NicoInberg 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden