Beleggen.com - standhouder -

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Beleggen.comStandhouder


Beleggen.com helpt om geld te verdienen op de beurs met software en trainingen. Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken. Harm van Wijk: “De enige manier om zelf een pensioen op te bouwen is door middel van een maandelijks inkomen met aandelen en opties. De enige manier om een maandelijks inkomen met aandelen en opties op te bouwen is met de Trading Navigator Methode.”
Harm van Wijk was betrokken bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck bank. En bij het opzetten van de beleggingssite van SNS Bank en DFT.nl van De Financiële Telegraaf. Ook was hij nauw betrokken bij de introductie van de Turbo’s van ABN Amro.

Tijdens het symposium kunnen bezoekers kennismaken met de beleggingssoftware waarbij koop- en verkoopsignalen worden gebruikt om de trend van allerlei soorten aandelen te analyseren. Ook genereert de software koop en sluitsignalen voor opties op indices zoals de AEX zodat ook geld kan worden verdiend wanneer er geen trend is. Naast diverse online- trainingen biedt beleggen.com ook een 3-daagse training aan. De Trading Navigator wordt ondersteund door LYNX, Binck en Wall Street Professional. De Trading Navigator werkt voor alle onderliggende waarden en wordt aangeboden met een 100% niet goed geld terug garantie.
De Trading Navigator werkt voor alle onderliggende waarden, dus ook voor:

  • DividendAandelen
  • Grote, maar ook kleine aandelen (Small cap index (ASCX)).
  • Indices van landen zoals De Franse CAC40, de Duitse Dax of de Amerikaanse Nasdaq.
  • Of de aandelen die samen de Nasdaq vormen.
  • Aandelen in de sector duurzame energie, medicinale wiet, energie opslag, etc.

beleggen-com-400px-463x85.png

Website: beleggen.com

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden